Ahogy korábban hírt adtunk már róla, a Napunk sugarai továbbra is folytatják csillagtáncukat a Cassiopeia/Miopé csillagkép csillagpontjaiból születő égi kapuk között.

Ennek a szép folyamatnak a harmadik lépéseként Nap – Gamma Cassiopeiae együttállás lesz május 3-7. között, amikor is különösen azokhoz hajol közel az Ég és a küldöttek vigasztaló hangja, akik egyfajta magányban, elszigetelt bezárt, szinte megdermedt és sok szempontból megrekedt állapotban vannak, hogy segítséget kapjanak a kiút megtalálásában, és újra képesek legyenek aktív teremtőivé válni az életük nagy fordulatának. Csodálatos segítség és igazán felemelő élmény lehet ezekben a napokban meghallgatni a nemrégiben „Pegazus gyógyító ösvény az Ég Oszlopai között” címmel kiadott meditációs CD-nket is, amely éppen ezen a csillagkapun át vezetve segít megtörténtetni egy óriási erejű „lélekmentés” rítusát.

(Megrendelhető: +36 209828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

Ezt követi majd a Nap – Ruchbach együttrezgés május 5-11. között, ami egy olyan csillagkaput jelenít meg, melyen keresztül a befejezés hírével érkezik a küldött, aki jelen esetben bármilyen formát ölthet, hogy rámutasson arra, hogy egy bizonyos életszakasz, kapcsolat, valamilyen viselkedésminta, akár egy szenvedéskör a végéhez érkezett. Ez a csillagsugár, s az ilyenkor mellénk álló emberi testben élő küldött segít átutazni az elengedés misztériumán, netán veszteségen, vagy segít meglátni a jelet a jövőben, ami felé el lehet indulni egy új kezdet reményével.

Végül pedig táncba kezd az ötödik fényoszlop csillaga is a Nap karjaiban, s így május 13.-18. között Segin csillaga üzenhet, mégpedig azon a különleges módon, hogy egy misztikus időkaput nyithat, amelyen keresztül a múltunk bizonyos pillanatai, emlékei, elfelejtett álmai, találkozásai, kapcsolatai kicsit visszatérnek hozzánk, hogy a bennük rejlő üzenetet felvillantsák. És még az is megtörténhet, ha igazán figyelünk, hogy a jövőnk különböző sorsalternatívái vetülnek be a tudatunkba, hogy kibontsák üzenetüket előttünk, és megértsük, hogy hogyan kell döntenünk, merre érdemes haladnunk a jelenünkben ahhoz, hogy a teremtő álmaink beteljesüljenek. …..

Csodálatos csillagkeringőt kívánunk mindenkinek!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Kép: Christabelle L. Amort, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!