Az 5G Elleni Globális Tiltakozás első nagy megmozdulása 2020. január 25-n volt, amelyhez sok százezren kapcsolódtak világszerte. A mai napon, vagyis április 25-n valósul meg a nemzetközi tiltakozás második lépése. Bizonyára nem véletlen, hogy a járványra való hivatkozással a gyülekezés korlátozása miatt ennek a tiltakozásnak egy más szinten kell megvalósulnia, de éppen ezért van még nagyobb jelentősége a tudatosodás folyamatának.

Kérnénk, hogy szánjatok rá egy kis időt, hogy elolvassátok a témában, még januárban közzétett felhívásunkat.

„A Földünk életének és jövőjének sorsfordító válaszútján kijelenthetjük, hogy jelenleg az egyik legfontosabb téma a rendkívül magas frekvenciájú 5G-s rendszerek erőszakos és a kollektív emberi akaratot figyelmen kívül hagyó telepítése. Ez a földi történelem egészét tekintve legtragikusabb hatalmi és profitszerző játszma a teljes ökoszisztémát és minden életformát súlyos és visszafordíthatatlan veszélybe sodorhat!

Ezért ma nem lehetne egyetlen felelős állampolgár, egyetlen tudatos gondolkodó, értelmiségi, tudós, orvos, terapeuta, mérnök, IT szakember és szellemi úton járó fényküldött sem, illetve a bolygó, mint élő entitás és a következő generációk jövője iránt szenzitív ember, aki támogatja ezt az elvetemült és mérhetetlenül felelőtlen vállalkozást a puszta haszonszerzésért, amely csupán néhány multi kezében összpontosul majd. …”

Folytatást lásd a Blogban:

Lehet-e még jövőképünk? – Az 5G technológia veszélyei

Ma tehát legyen ez a fókusza a szokásos szombati fényküldötti kapcsolódásunknak, amelyben

dolgozzunk ezúttal is a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” vagy „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” címmel kiadott meditációnk átélésével, hogy sikerüljön tudatosságot és felelős attitűdöt ébreszteni minél szélesebb körben.

Szeretettel

B&A

 

(A fent említett CD-k megrendelhetők a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen)

 

Kép: Kagaya, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!