2020. március 20. 4:50, Budapest (UTC+1)

A mai Tavaszi Napéjegyenlőség ünnepén belépünk a következő asztrológiai évbe, vegyünk hát lendületet, gyűjtsünk új erőt, hogy teljességgel átadhassuk magunkat a következő fejlődési évkör ránk váró tapasztalásainak.

Minden évben ez az a pont, amikor a Föld Kundalini fénykígyója visszaér a csillagokig nyújtózó útjáról, hogy megtermékenyítse az életet az új kollektív sorskódok üzenetével, ezért különösen fontos, hogy ezt a Tavaszünnepet igazán tudatosan éljük át és képesek legyünk befogadni az érkező égi üzeneteket és a Földanya hangjait.

Ünnepeljünk együtt lélekben összekapaszkodva és fogadjuk magunkba ebben a Bálnák Csillagnemzetsége által áthatott évben azokat a kollektív és személyes sorsprogramokat, amik éppen most nyílnak fel felettünk.

Szeretnénk jelezni felétek még, hogy a Tavaszi Napéjegyenlőség ünnepének nyitányaként a következő napokban (március 20-25. között) a Diphda – Nap együttállás finom sztelláris rezgéseinek segítségével úgy érezhetjük, hogy a lelkünk kiszabadulhat egyfajta belső börtöntérből, vagyis felszabadulhatunk egy hosszú és fárasztó belső bolyongás érzésvilágából, és igazán beléphetünk a 2020-as év fokozatosan kibontakozó fejlődési ciklusába.

Engedjük hát szabadon önmagunkat az elménk, az elvárások, illetve a félelmeink és fájdalmaink bilincséből, hogy átéljük újra a lelkünk szárnyalását, és megint azt érezhessük, hogy meghódítható ez a világ, és beteljesíthető a ránk bízott élet annak minden nehézsége ellenére! …

Áldott napokat kívánunk nektek!

Dr. Beatrix Czeizel és Greskó Anikó

 

Kép: ismeretlen szerző képe, hálás köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!