A Csillagnemzetségek tanításaiból megtudhattuk, hogy a Szíriusz csillagáról elinduló hét aranydelfin mindegyike egy-egy mennyei delfintörzs megtestesülése. Ezek közül a hetedik csillagbéli delfintörzs – mely a Delphinus csillagképben lakozik – a Hazavárás és Hazahívás hangján szólaltatja meg az Isten és az Istennő szívhangját, hogy a halálkapun átlépő lelkek gyöngéd szívű kísérői legyenek. Ilyenkor felveszik a „szigetformációt”, és felhangzik egy végtelen szépségű öt szólamból álló égi szimfónia. Melyben az alfa csillagról (Sualocin) megszólal a Fény Dala, a delta Delphini csillagáról az Elengedés dala, a béta csillagról (Rotanev) a Szeretet gyönyörű dala, a gamma Delphini csillagáról az Öröm dala, míg végül az epszilon Delphini csillagáról a Földi Emlékezés végtelenül megható dala árad el a galaktikus és bolygóközi térben, hogy a hangokból ébredő fények és csillagerők bátorító jelekként, segítő és gyógyító lámpásokként vezéreljék az életéből éppen kilépő lelkeket, hogy megleljék a Fények Birodalma felé vezető ösvényt.

(Minderről részletesen olvashatsz a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk 675-678., új kiadás 786-791. oldalán.)

Mindennek az adja aktualitását, hogy a Napunk égi útja során éppen most halad el és kerül sorban kapcsolatba a Delphinus csillagkép valamennyi csillagával február 1. és 10. között. Ilyenkor lehetséges, hogy egy finom hazahívó szignál árad ki a világunkban, hogy az elkészülő lelkeknek egy gyönyörű fényekkel áthatott, biztonságos hazatéréskaput biztosítson. Így tehát, akiknek hozzátartozóik éppen ezen a fényhídon át ragadtatnak el, tudhatják, hogy szeretteik útját a legszebb és leggyöngédebb szívek gondozzák majd.

Másrészt ilyenkor mindig igaz az is, hogy az Égi Delfinek üzenetet közvetítenek, hírt hozhatnak eltávozott szeretteink felől. Az itt maradók szíve pedig mindig a Földi Emlékezés dalát énekli, ezért ilyenkor nagyon sokat jelent a másik oldalon élő szeretteinknek, ha ezekben a napokban visszaidézzük az ő életük és közös élményeink legszebben ragyogó pillanatait, mert ez segítheti az ő fejlődésüket, ébredésüket és a feldolgozás folyamatát is a Tükörteremben. …

Legyen áldás ezeken a különleges napokon!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

error: Content is protected !!