A következő napokban egy igen sajátos csillaghatás fog érvényesülni, mégpedig az Alfa Sagitae-Nap együttállás éteri hatása, január 19-23. között. Ez a kicsiny csillagkép a Delphinus csillagkép közelében a Tejút csillagdús sávjában fekszik, amelyet egyébként már a görögök is egy nyíl formájában ábrázoltak.

A csillagnemzetségek tanításaiból megtudhattuk, hogy „a Sagitta csillagkép alfa csillagához kötődik egy különleges paktum, egy különleges szerződés és elköteleződés a Delfinek csillagközössége és az Emberi Csillagnemzetség között, amikor is a delfinlény felajánlja a segítségét és szolgálatát, mint átvezető, mint lélekmentő.”

Ha valakinek szerepel ez a csillag az ©Antares-kódjában olyankor az illető „szinte érzékeny a halál közeledtének energiáira, gyakran előre megálmodja, hogy a közelében, vagy akár számára teljesen idegen helyen egy halálkapu nyílik és valakit elszólítanak. Sőt ébredhet arra álmából, hogy valahol a világ egy pontján éppen sok ember hal meg egy katasztrófában, földrengésben, háborúban vagy terrortámadásban stb. Nem könnyű kezelni ezeket az előérzeteket vagy látomásokat, amelyek nagy feszültséget és szorongást is kelthetnek az illetőben, de ezek után tudhatja, hogy az egyik lélekrésze gyakran vesz részt az ilyen lélekcsoportok átvezetésében, ezért érzékeli olyan érzékenyen ezeket a történéseket.”

Úgy is fogalmazhatunk, hogy az illető ösztönösen érzi, vagy kellő spirituális érettség mellett már tudatosan tudja is, hogy létezik egy olyan globális tudatmező, amelyben a világ összes eseménye rögzül, mintha ebben a hihetetlenül komplex és csak kvantumfizikai módszerekkel kimutatható erőtérben, mint információs mezőben a Földbolygó valamennyi pontján szinkron történő események megrezdülnének, hullámokat ébresztenek, amelyeket az arra érzékeny emberek képesek megérezni. Gyakran ez előérzetek és álmok formájában jelentkezik, amelyek ezúttal inkább rémálmok lehetnek, hiszen ha a lelki csillagkódjai szintjén hordozza a Delfinek csillagnemzetségének gyógyító minőségét, akkor a tudatossága egy része ilyenkor segíteni szeretne a bajba jutottaknak vagy a halál kapuján átlépőknek. Az ilyen kódokat hordozó ember gyakran érzi úgy, hogy nem is csupán a saját élete terhét viszi, hanem egy rendkívüli érzékenységgel válik nyitottá a Föld egészét érintő fájdalomtöltések oldásában, mintha közösséget érezne mindenfajta szenvedéssel és tömeges krízissel, természeti katasztrófák által sújtottakkal, amelyben szeretne segíteni. Köztük vannak egyébként azok is, akik a különböző segélyszervezetek küldöttségében el is indulnak az érintett területekre.

Bízunk benne, hogy nem lesznek újabb drámai történések a világunkban, amelyek megterhelnék a kollektív tudatmezőt, de érdemes lesz éberebben figyelni.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép:  Christian Riese Lassen, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!