Az Ikrek Telihold üzenete

2019.december 12. 6:12, Budapest (UTC+1)

 A mai Ikrek Telihold egy igazán csodálatos erejű pillanatot nyit meg felettünk, ami tulajdonképpen a Nyilas havának csúcspontja és rendkívül prominens megnyilatkozása lehet, amelyet érdemes a lehető legmagasabb oktávon megélni.

A pozitív lendületet, hitet és felemelő perspektívát megnyitó Nyilas Ascendesre vetülő Merkúr segít kimondani mindazt, aminek az igazság megnyilatkozása érdekében hangot kell adnunk. Ráadásul most Antares bölcsessége és galaktikus távlatainak üzenete is támogatja ezt.

Igazán erősnek, önazonosnak és újra bizakodónak érezhetjük magunkat az 1-es Házban felragyogó Nap, Jupiter és Pallas Athene segítségével, különösen, hogy a tegnapi csillagüzenetben bemutatott Atria csillaga a Nagymacskák útjáról, továbbá Rasalhague gyógyító sugara a Női Kígyó csillagnemzetség útjáról együtt rezdül a Napunkkal.

Míg e stelliummal szemben a Telihold a 7-es Házon keresztül emelkedik az égbolton, amely egyfajta harmonikus egyensúlyt, érzelmi megnyugvást hozhat az önmegvalósítás belső hajtóereje és a kapcsolataink viszonylatában. Sőt a Holddal együttállásba kerülő Bellatrix és Capella csillagai a párkapcsolatok szférájában is segíthetnek kimondani az igazságot, őszinte önelemzést végezve, sőt ha kell vállalva a letisztázó konfrontációt is. S ezáltal ez a konstelláció segítheti a párokat abban, hogy életüket összehangolják a közösen formált Isteni Sorsuk láthatatlan vezettetésével.

 

Áldott napokat kívánunk!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Kagaya,   köszönet a művésznek!

 

Kapcsolódó ©Antares-kódok:

error: Content is protected !!