Kedves Mindenki!

 A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

 December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

Ez azt jelenti, hogy az ötödik új kiadásban megjelent “Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok” című könyvünk 13.500 Ft, helyett most 12.000 Ft-ért kapható.

“Csillag-Sorsok” 8200 Ft helyett 7300 Ft lesz, a “Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünk a 4 CD melléklettel együtt 15.300 Ft helyett most csak 13.700 Ft-ért megvehető. A “Szólok Hozzád” című gyönyörű könyvünk, ami keginkább kapcsolódik az Advent időszakához és a Karácsony ünnepéhez december 31-ig 20% kedvezménnyel vagyis 9900 Ft helyett most csupán 7900 Ft-ért vehető meg.

 Továbbá egy nagyon komoly 50%-os kedvezménnyel megvásárolható az angol nyelvű, két kötetes Csillagnemzetségek könyv is (Stellar Nations – Soul Families: 68$ helyett, csupán 34$-ért!), amellyel a külföldön élő, angolul beszélő barátaitokat lephetitek meg a szintén angol nyelvű csodálatos “Calling You” és a nemrég megjelent “Stellar-Destinies” könyvünk mellett.

 Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Megrendeléseket továbbra is a 20/ 982 8321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen fogadunk, és kérdés esetén ugyanezen a számon kaphattok további információt is.
(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Categories: Uncategorized

error: Content is protected !!