Eljött egy újabb szombat és ezzel egy újabb csodálatos lehetőség a Fényküldöttek kapcsolódására és közös munkájára a Földbolygó sorsáért és a Felemelkedés álmának megvalósulásáért.

Ezen a napon azt javasoljuk, hogy történtessük meg ezt az összefogást a legújabb meditációs CD-nk második lépésével, vagyis a „A személyes és kollektív kvantummező megteremtésének szakrális rítusa” című felemelő belső utazással.

Akinek még nincs meg az új CD, továbbra is dolgozhat a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” címmel kiadott meditációnk átélésével akár egyedül, akár kisebb-nagyobb csoportokban szerte az országban és már a világon is.

Az új két részes hanganyag részletes bemutatóját megtalálhatjátok itt és a honlapunkon:

1.Az Idegrendszer megtisztítása

Az első meditációs gyakorlat abban segít, hogy megtisztítsuk az idegrendszerünket a mindennapi élet ingeráradata nyomán keletkező rendkívüli stressztől, illetve, hogy felhangoljuk, és ezzel védetté tegyük a káros elektromágneses sugárzásokkal, és különösképpen a legveszélyesebb 5G-s frekvenciákkal szemben. Nagyon hasznos segítség lehet fejfájás és szédülés esetén is. Érdemes a napot ezzel a gyakorlattal kezdeni és lezárni esténként.

2.A személyes és kollektív kvantummező titka

Nagyon fontos megértenünk ezzel a különleges szellemi rítussal kapcsolatban, hogy az univerzum töltéssel rendelkező részecskéinek, atomjainak, szubatomi részecskéinek szüntelen mozgása, rezgése egy dinamikusan változó, terjedő, pulzáló kvantumerőteret teremt. Ugyanakkor, ha kellően felhangoljuk az érzéseink és gondolataink frekvenciáját, vagyis képesek vagyunk fénytartalmat mozgatni magunkban, azután ha átéljük e meditáció gondosan megtervezett lépéseit, akkor képessé válunk arra, hogy magunkhoz hívjuk az univerzum magasabb rezgésű teremtő, tápláló frekvenciáit. Vagyis a kvantummezőnkkel belekapcsolódunk az univerzális kvantummezőbe és onnan energiát, fényt, inspirációt, egészséget, erőt, biztonságérzetet, szeretetet, vagy akár anyagi bőséget hívhatunk le. Ha tudatosan és aktívan működtetjük ezt a folyamatot, akkor mi uralhatjuk, hogy mi kerül velünk kapcsolatba, vagyis ténylegesen a saját valóságunk teremtőivé válhatunk.

Ezt a rendkívüli erejű belső utazást egy olyan újabb Fényküldötti kapcsolódás eszközének is szánjuk, amellyel le tudjuk védeni magunkat, a szeretteinket és az egész bolygót az ártó sugárzásokkal, megfigyelő és tudatmanipuláló hatásokkal, és köztük az 5G életellenes frekvenciáival szemben. Mindeközben egy olyan kollektív valóság és élettér teremtőivé válhatunk, amely az 5. dimenziós földi létsík minőségeivel rezonál, s így hidat épít a Felemelkedés felé is. Különleges kincse és ajándéka ennek a meditációnak a Krisztus-háló megteremtésének szent revelációja is.

Csodálatos és felemelő élményeket kívánunk nektek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A CD ára: 4000 Ft

Borítókép: Szabados Emese – Az összefogás ereje…

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Kép: Szabados Emese, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!