Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy igazán felemelő és magas rezgésű szellemi csillaghatásra, amely finoman áthatja a következő 10 napot. Az év körén most érkeztünk el ahhoz az időszakhoz, amikor a Napunk pályája mennyei csillagfürdőt vesz a Crux csillagkép mögött rejtőző égi Krisztusi Templom erőteréből töltekezve.

A Dél Keresztjében felragyogó négy csillagportál egy olyan mennyei szakrális teret határol, amely a Krisztusi ideák bölcsője, s a Krisztusi lélek, illetve a hozzá kapcsolódó csillagnemzetség égi otthona is egyben. Innen indult tehát útjára a Kegyelem és Megváltás gyógyító és tanító ösvénye a galaxisban és a Földbolygó felé is, s ez az Égi helyszín a forrása a „Szólok Hozzád” című könyvünk nagy erejű tanításainak is.

Szólok Hozzád

Ebben az ünnephangulattal áthatott kegyelmi periódusban elsőként Delta Crucis csillaga kerül együttállásba a Napunkkal október 27. és november 1. között, amely az Isteni Akarat kinyilatkoztatásait hozhatja el.

Majd ezt követi Gacrux és a Nap együttállása október 29. és november 3. között, amely az Isteni Kegyelem gyógyító üzenetét árasztja ki felénk.

Ezután következik Becrux csillagtánca, amely az Isteni Törvény fényjelét vetíti a világunkba, végül pedig Acrux fénye is bevilágítja a Földet a Nap csillaghídján keresztül november 3. és 8. között, hogy megéreztesse velünk az Isteni Szeretet minden nehézségen és fájdalmon is átívelő jelenlétét.

Szívből kívánjuk, hogy legyen áldott és boldogságos ez az időszak!

 

Namasté

Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Danny Hahlbohm, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!