A következő napokban ismét két újabb csillagsugár hatása ér el bennünket a Nappal való közös útjuk során a Boötes csillagkép felől, vagyis a Melchizedek Tudatosság beavatásának legfőbb égi helyszíne felől. Ugyanis Princeps és Alkalurops csillagai október 25. és 29. között közel hajolnak hozzánk üzenetükkel:

Princeps, az a csillag, ahol a Tudás és a tudást közvetítő Felemelkedett Mesterek, Égi csillaglények elérnek, megszólítanak bennünket, és azt kérik, hogy foglalkozzunk a Felemelkedés kérdésével. Itt lép be a mesteri energia az életünkbe és üzen nekünk valamit. Üzeni azt, hogy az Élet Fájának egyik tudományához közünk van, tanítanunk kell majd – természetesen, ha már készen állunk rá –, addig pedig tanuljunk mi magunk is és képezzük tovább magunkat a beavatás ösvényén!

Princeps tehát egy ilyen ébresztő szignált hoz, azok számára, akinek szerepel a születési Antares-kódjában vagy a szolár Antares-kódjában ez a sugár.

Alkalurops pedig a Megvilágosodás és a Felemelkedés egyik átjárójának a felismerését jelenti.

„Ennek a csillagsugárnak különösen örülhetünk a képletünkben, hiszen azt üzeni, hogy bármelyik úton is érkezett az illető, illetve bármelyik tanítás és tudás kerül vele kapcsolatba, várhatóan lesz az életében egy olyan szellemi eksztázis, illetve nagy erejű beavató pillanatok füzére, ami valóban felemeli majd őt a tényleges Tudás megélésébe. Tehát egyszerűen egy szellemi eksztázis útján, csodálatos, szinte megrendítő felismerések által beléphetünk azokba a tudásmisztériumokba, amelyeken keresztül az egész életünkben, vagy életeinken át kerestük a Magasabb Valóság felé vezető átjáró bejáratát. Ebben az esetben nem a lexikális tudásról van szó, hanem az átélés élményszerű megéléséről, amelyik – ha elérkezett az idő – egyszerűen magába hívja az illetőt, s mintha maga Melchizedek áldaná meg őt, és emelné a szent tanítás ösvényére. …” (Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok)

Namasté

Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Kép: George Atherton, hálás köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!