Ebben a rendkívül intenzív, tanításokkal teli időszakban, szinte folyamatosan újabb csillagok hangjai szólalnak meg a Boötes csillagkép alakzata felől a Nap csillaghídján át felerősödve.

Így ma (és október 17-21 között) Nekkar sugara üzenhet nekünk Arcturus hangjaival finoman elvegyülve:

„Ez a csillag valójában Melchizedek alakján a korona-csakrájának megfelelő helyen világít. Itt lépnek be a legmagasabb rendű Isteni küldetéskódok, mint a tanítói küldetés nagyon pontos üzenetekkel teli kódjai. Ez tehát a tényleges felkérés a tanítói munkára. Felkérés a Tudás kulcsainak őrzésére, amely valamiképpen egy rálátást ad az Isteni birodalmakra és az Isteni hierarchiára.

Szólhat úgy hozzánk ez a csillagsugár, hogy egy meditációban, egy csendes befelé tekintő pillanatban egyszer csak spontán megjelenik az Isteni hierarchia egy hatalmas arany fényben sugárzó tagja, és egyszerűen átad nekünk bizonyos kulcsokat, szimbólumokat, jeleket, ábrákat, színekben vagy hangokban megfogalmazott kódokat. Felkér arra, hogy „szórd szét a világban ezeket, vidd tovább, tanítsd, add át a tudást! Vezesd a tudáson keresztül az embereket a megvilágosodás felé!” (Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok)

Namasté

Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Marius Michael George hálás köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!