2019. szeptember 23. 9:52, Budapest (UTC+1)

A mai Őszi Napéjegyenlőség szakrális ünnepe egy mély önelemzésre és megújulásra hív a Skorpió Ascendensen keresztül, miközben a Nap belép a Mérleg havába a 11-es Házon keresztül. Érezhetően összefogásra hív ez a nap, hiszen a Nap mellett a Mars, a Vénusz és a Merkúr is a közösségek életterületét erősíti.

Mindemellett a Hold és a Felszálló Holdcsomópont együttállás a 9-es Házban ragyog fel a Rák jegyében Szíriusz és Canopus csillagerőivel felvértezve, hogy megújítsák a hitünket és a ráhagyatkozás képességét akár a mindennapok látszólag dísztelen élethelyzeteiben is átérezve azt a sorsszövetet és lelki vezettetést, amely a Magasabb Valóság földi vetülete a hétköznapokba ágyazva.

Mindezek mellett már azt is tudhatjuk, hogy rendkívüli erejű globális hatással bír ez a mai nap. A tavaly ilyenkor végig vezetett gyönyörű szertartás során a Földanya ősi szakrális helyszínei és főbb energetikai csomópontjai közül a bolygó torok-csakra vortexével dolgoztunk, és megérthettük, hogy Gaia valójában két rendkívüli jelentőségű időpillanatban nyilatkozik meg az év során, hogy a Föld valamennyi teremtménye felé kiárassza üzenetét, mégpedig a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség idején. Tavasszal elsősorban az adott évre vonatkozó Isteni Terv programját kapjuk meg, ilyenkor ősszel pedig azokat a sorskorrekciós lehetőségeket tudatosíthatjuk, amelyekkel korrigálni tudjuk az eddigi esetleges hibákat, vagy meg nem történtetett lépések következményeit.

Hallgassuk tehát a Földanyát a mai napon, és fogadjuk mélyen a lelkünkbe és a testünkbe a most kiáradó gyógyító üzeneteket.

Namasté

Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Kép: Michael Superno, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!