A Halak Telihold üzenete

2019. 9. 14. 6:32, Budapest (UTC+1)

Ez a mai Halak Telihold egy igen érdekes csend-pillanatot teremtő kapu, amelynek üzenetét elsősorban csak meditatív úton lehet kibontani.

Ennek felvezetése egy furcsa feszültség megjelenése lehet, ugyanis egy erőteljes kereszt kvadrát bontakozik ki az Szűz Ascendenssel együttálló Nap, az IC közelében álló Jupiter, a Descendenssel együtt rezdülő Telihold és az MC között. Miközben a 12-es és a 6-os Ház kerül kiemelt fókuszba.

Illetve nagyon fontos erőpontot jelent az I-es Házban egzakt együttállásban ragyogó Vénusz és Merkúr, Alkaid csillagsugarával áthatva, amely a mindenekfelett való Fény erejébe vetett hitünket ébreszti fel, és arra inspirál, hogy nézzünk rá az életünk jelenlegi ritmusára, hétköznapi szerepeire, feladataira és akár kereteire vagy korlátaira. Majd mérlegeljük, hogy vajon mindez mennyire fejez ki bennünket, mennyire képviseli azt, aki lenni szeretnénk, illetve mennyire illeszkedik a sorsunkhoz.

Azután ebből a perspektívából nézzünk a 6-os Házunkra, vagyis a munkánk, hivatásunk, szolgálatunk életterére vagy az egészségünk állapotára. S ebben menjünk most igazán mélyre egy meditatív, őszinte, önelemző belső hangolódásban és elmélkedésben, amelyet a legmagasabb rezgésű szellemi sugallatokkal áthatott Halak Hold és Neptunusz vezérel majd bennünk.

Ezen közben a tudatos elménk, az analitikus énünk csendben figyel a rejtett 12-es Házból, sőt még kicsit meg is vagyunk állítva, hogy egyelőre nem lépjünk, ne cselekedjünk (Mars a 12-es Házban), hanem figyeljünk. Sokkal mélyebben és mélyebbre, mint eddig, és kérdezzük Felsőbb Énünktől, hogy a Lelkünk perspektívájából vajon azt az életet éljük-e, amit elterveztünk. Ott tartunk-e, ahova készültünk, és megtörténhet-e a tényleges önmegvalósítás és önkifejezés a jelenlegi munkánkon keresztül. Sőt arra is kaphatunk válaszokat, hogy milyen érzelmi mintázatok, régóta hordozott fájdalomminták húzódnak az akár régóta hordozott fizikai betegségeink hátterében.

S miközben belső csendünk időtlen középpont élményében lelkünk kinyilatkoztatása felébred, hirtelen valóban megjelenhet Isteni Sorsunk tiszta sugallata – a 10-es Házban emelkedő Felszálló Holdcsomópont mentén – hogy egészen új felismeréseket hozzon, amelyekből megérezhetjük, hogy miben és hogyan kell esetleg változnunk, változtatnunk, hogy az életünket a legtisztább önvalónkhoz közelítsük, illetve, hogy visszanyerjük testi és lelki egészségünket. Ezek a napok egészen kiemelt gyógyító erővel bírnak, amelyben elérhetővé válnak a problémák gyökerei és a megoldások kulcsai.

Különösen szép tehát, hogy a mai Telihold éppen a szombati Fényküldötti kapcsolódásunk napjára esik. Találkozzunk tehát lélekben ma is 17-22 között bármikor, amikor neked megfelel a „Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése” címmel kiadott meditációnk átélésével!

(A CD megrendelhető a +36/ 20 9828321-es számon, vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen

Ára: 3500 Ft helyett csak 3000 Ft-ért!)

 

Áldott napokat és mély megértést hozó belső élményeket kívánunk nektek

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Regard des Elfes, köszönet a művésznek!

 

Kapcsolódó ©Antares-kódok

error: Content is protected !!