A már megkezdett és az előttünk álló időszakban ismét érdemes tudatosan figyelni bizonyos csillaghatásokra, mert így sokkal magasabbra emelhetjük a napjaink rezgésszintjét.

Ugyanis az Unikornis Csillagnemzetség további csillagsugarai kerülnek együttállásba a Nappal, amely így felerősíti és aktívvá teszi hatásukat, illetve közel hozza a bennük rejlő üzenetet.

Július 10.-15. között Castor, majd pedig július 14.-19. között Pollux lép együttrezgésbe a Napunk csillaghídjával, amelynek tükrében a bennünk mozgó polaritások, érzelmi végletek különös intenzitással mutatkozhatnak meg.

Az egyik pillanatban lehetünk nagyon fent, nagyon boldogok, elégedettek és érezhetjük az erőt magunkban minden álmunk megvalósításához. Míg a másik pillanatban váratlanul betölthetnek megmagyarázhatatlan félelmek, kételyek és akár egy depresszív lemondás ezekről az álmokról. De amikor e két csillag erőterébe kerülünk, mindig azt kell tudatosítanunk, hogy a legfőbb lecke itt – a „megállni középen” próbája. Megtalálni azt a belső középpontot, ahol eltűnnek a félelmek és a gondolataink zavaros sugallatai, mert ebben a pontban eggyé válunk a Lelkünk Útjával, eggyé válunk az Isteni Sorsunkkal és abból merítünk erőt a folytatáshoz. …

Mindig igen fontos ez a kettős csillaghatás, ugyanis Castor és Pollux ikercsillagai a Csillagember beavató útján is szerepelnek, hogy a jin és jang minőségek legmagasabb oktávjának integrálását tanítva elvezessenek a belső középpontélmény egyensúlyába.

Ezt a felemelő élményt, és a középpont csendjének békéjét kívánjuk mindenkinek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Kép: Daniel B. Holeman, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!