A Nyilas Telihold üzenete

2019. 06. 17. 10:30, Budapest (UTC+1) 

Ahogy a mai Nyilas Telihold Antares-kódjára néz az ember, azonnal az az érzése támad, hogy ez egy csodálatos, mélyen ihletett, Isteni inspirációval, áldással és fénnyel elárasztott pillanatnak készül lenni, amelyben egy felszentelt percre minden egyensúlyba kerül, minden felemeltetik és fénnyel itatódik át, hogy azután meglovagolva ezt a hullámot életté is tegyük a mai kapuban felnyíló lehetőségeket. …

Az utat Regulus csillaga világítja be a Szűz jegyére eső Ascendens tengelyén keresztül, mintha azt sugallná, hogy vegyük vissza az életünk irányításának jogát és lépjünk vissza az erőélményünkbe, bármi is akart elválasztani ettől. Ezzel párhuzamosan a Descendensen ragyog Fomalhaut, a teremtő álmok legszebb csillaga az Unikornisok ösvényéről, Deneb Adige a tündérbirodalom égi bölcsője, és Sadalmelik csillaga, hogy segítsen összegezni az eddigi eredményeinket, számba venni a kincseinket, amelyeket a földi utunk évei alatt a lelkünkbe építettünk. S közben a Neptunusz a 7-es Házban gyöngéd szeretetfénnyel hatja át a kapcsolatainkat, szerelmeinket és kiegészülni vágyásunkat…

A Nap és a Telihold tengelye most a 10-es és 4-es Házat helyezi a fókuszba, egy szinte isteni mértékkel kititrált egyensúlyt teremtve az intim, befelé megélt családi életünk és az abban megélt örömök, mint szeretet-forrás (Hold, Jupiter, Ceres a Nyilas energiájú IV-es Házban), illetve az életünk színpadán, a világ felé mutatott szerepeink és sorsfeladatink között. (Nap és Vénusz az Ikrek energiájú 10-es Házban). A Nap üzeneteit továbbra is támogatják az Orion csillagkép övcsillagai, újabb tanításokkal áthatva a felvállalt szerepeinkben megélt erőélményünket.

Csak arra kell figyelni, hogy ebben az ihletett és rendkívül dinamikus, teremtő álmodozással áthatott, aktív időszakban nehogy elvétsük a célt, és olyan irányba induljunk, olyan döntést hozzunk, ami valójában csak az egónkat kísértette meg, de mégsem visz az Isteni Sorsunk beteljesülése felé. Erre emlékeztet az MC-re vetülő Algol csillaga.

Ugyanakkor csodálatos újabb erőpont sorakozik föl a 11-es Házban is a Felszálló Holdcsomóponttal, Merkúrral, Marssal, melyekre Szíriusz, Canopus és Delta Monocerotis gyönyörű csillagai vetülnek, Castor és Pollux polarizáló erőtere mellett. Igen nagy támogatást kap tehát most minden csoportmunka, éppen formálódó vagy most megerősödő közösség, amelyben sorsszerű találkozások és összefűzött karmikus sorsfeladatok alkothatnak csodálatos szellemi és világi kincseket.

Szívből kívánjuk tehát, hogy a ma beáramló fények hulláma mosdassa meg szíveteket, és töltse be életeteket az égi inspiráció áldásával, örömével és hitével!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Gene Raz von Edler, köszönet a művésznek!

Kapcsolódó ©Antares-kódok

error: Content is protected !!