Nagy örömmel hívjuk fel a figyelmeteket arra a különös erejű és szépségű csillaghatásra, amely mától lép életbe, ugyanis az Angyalok csillagösvényéről megismert Aldebaran csillaga együttállásba kerül a Napunkkal május 29. és június 4. között. Ez a gyönyörű csillagvilág a Bika csillagkép alfa csillagaként az Őrangyalok otthona. Ezért hát érdemes különös érzékenységgel figyelni, mert ezekben a napokban az Őrangyalok közössége is üzenhet nekünk, és gyöngéd oltalmazó jelenlétük még közvetlenebbül érzékelhető.

„…Úgy hangzott az Isteni utasítás, hogy „minden egyes galaktikus emberlény mellé rendeltessék egy-egy őrangyali kíséret, hogy támogatói, őrzői, segítői legyenek olyankor is, amikor belemerül a tapasztalás sokszínű és olykor rémisztő köreibe, és a felejtés korszakaiban megfeledkezik saját lényegéről!”. Az őrangyalok feladata pedig az, hogy a reá bízott embert – vagy más létezőt – összekapcsolja mindig a saját sorsába beleírt legmagasabb Isteni Szándékkal, az Isteni Akaratból kinyíló legtisztább lehetőségekkel, melyek által önmagára ismerhet és beteljesítheti az Élet nevű Sorsát. …”

Ugyanakkor, aki ismeri már a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, tudhatja, hogy egy igen mély fájdalomemlék is kötődik ehhez a csillagvilághoz az Angyalok csillagösvényén, amit most érdemes teljes egészében újra elolvasni a könyvből, mert ezekben a napokban is érkezhetnek olyan gyógyító és felszabadító felismerések, amelyek gyógyírt jelentenek az „angyal-lelkű” és egyfajta őrangyali sorssal jelen lévő emberek számára is.

(Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok, 134-147. oldal, új kiadás 153. oldaltól)

Hozzanak sok örömöt ezek a tudatosan megélt napok számotokra, melyekben érdemes köszönetet mondanunk azért a csodálatos élettel és természeti szépséggel áthatott bolygóért, amelyen élhetünk!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Takaki, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!