Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a következő napokat kissé beárnyékolhatja, feszültebbé és zavarosabbá teheti egy igen nehéz csillaghatás, mégpedig a Nap – Zeta Reticuli együttállás, amely március 13. és 17. között érvényesül és éppen március 15-én válik egzakttá.

Ez az igen nehéz töltésű csillagvilág, amelyet az Ízeltlábúak csillagnemzetségének történelméből ismerhettünk meg, és amelyet sokan úgy ismernek, mint a „Szürkék” otthona, jellemzően hozhat nehéz töltésű álmokat, váratlanul előtörő, irracionális és megmagyarázhatatlan negatív érzéseket és gondolatokat, illetve bizonyos tudatmanipulációs hatásokat. Érdemes tehát energetikai védelmet építeni, és egy nagy erejű szellemi paranccsal elküldeni ezeket a töltéseket, miközben egyszerűen ne adjunk energiát az ilyen jellegű külső és belső folyamatoknak!

(Mindennek spirituális háttere és pontos értelmezése megtalálható a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkben, és igen nagy segítséget jelenthet ezekben a napokban a „Niomé titkai” címmel kiadott dupla meditációs CD-nkkel és a még újabb “A személyes és planetáris Anti-háló működtetésének rítusa Niomé erejével” című CD-nkkel való belső munka és szellemi védelemépítés is.)

Égi és földi oltalommal áthatott, éber és tiszta erőben megélt napokat kívánunk nektek!

Legyetek óvatosak, és vigyázzatok magatokra és egymásra!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Kazumasa Uchio, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!