A Halak Újhold üzenete

2019. március 6. 17:03, Budapest (UTC+1)

Mindig nagyon figyelemre méltó, amikor két egymást követő Holdünnepen ugyanazon asztrológiai házterületek kerülnek a fókuszba. Érdekes módon tavaly egymás után háromszor is a 2-es Házban sorakozott fel egy nagyon komoly erőket felvonultató stellium, míg idén a Szűz Telihold és a mai Halak Újhold idején is a 7-es Ház, vagyis a kapcsolatok háza ad otthont egy nagyon prominens bolygócsoportosulásnak. Ami azt sugallja, hogy az elmúlt két hétben egy mély előkészítési folyamat zajlott, ami ma egy újabb szintre léphet.

Úgy fogalmaztunk erről akkor, hogy „mintha egy univerzális kérdés hangozna fel a térben, amely egy olyan tükröt tart, melyben megvizsgálhatjuk, hogy hogyan is viselkedünk a kapcsolatainkban. Mennyire sikerült életre keltenünk a legmagasabb ideáljainkat, vajon rátaláltunk-e az igazi társunkra, és mi tudunk-e valódi társ lenni. Mennyire tudjuk kifejezni az érzéseinket, megvalósítani az álmainkat és ugyanakkor kifejezni a saját személyiségünket a kapcsolatainkban. Sőt megrezdülhetnek azok a tanult családi minták is, melyek észrevétlenül sokszor újrajátszásra kerülnek a kapcsolati konfliktusok színpadán.”

Ma pedig még izgalmasabb, hogy egy egzakt együttállásban ragyog fel a Nap, a Hold és a Neptunusz is felettünk a 7-es Ház kapuján keresztül, amely mintha egy észrevétlen összevetést inspirálna a bensőnkben felnyitva egy emlékszálat eredendő élettervünk egykor előre vetített valóságából, amelyben még pontosan tudtuk, hogy mit jelent számunkra a párosság legmagasabb rendű ideája. Vagy, hogy hogyan is képzeljük el a lélektársi kapcsolódás élményét, amely segíteni tud abban, hogy az egymással összefűzött két élet és két sors által meghaladjuk önmagunkat, és egy szinte transzcendens minőséget ébresszünk együtt.

Ma e neptunuszi tükörbe merülünk mindazokkal az érzésekkel, gondolatokkal, önképünk akár sokszor átalakuló arcaival, szerepeivel, ahogyan a kapcsolataink által változtunk. És persze az igazi kérdés mindig, az, hogy vajon ezek a kapcsolatok közelítettek vagy távolítottak az Isteni Sorsunk beteljesítésétől. Vajon általuk valóban többek és jobbak lettünk, vagy pedig inkább összezavarodtunk és veszítettünk a fényünkből? Vajon ha a kapcsolataink tekintetén át nézünk az életünkre, mit látunk? Megtaláltuk önmagunkat, vagy túl sokat veszítettünk abból a lélekből, aki nagy reményeivel, álmaival és ideáljaival belekezdett a keresésbe?

Mindenesetre a szintén ebben a 7-es Házban feltűnő Chiron azokra a sebesülésekre mutat rá, akár mély karmikus szinten, amelyeket a párkapcsolataink és a legmélyebb, legközelebbi emberi kapcsolataink mentén gyűjtöttünk, vagy akár okoztunk. De a Chironnal együttálló Merkúr most szeretne a gyógyítónk lenni, mégpedig úgy, hogy arra inspirál, hogy beszéljünk ezekről a sérelmekről, merjünk hinni a tisztázó beszélgetések felszabadító erejében, és mondjuk el az érintetteknek, hogy mi bánt már régóta. Az éppen ide vetülő Scheat csillaga észrevétlenül olyan kulcsokat adhat, ami megvilágítja a problémák gyökerét és olyan tökéletes szavakat ad a szánkba, amivel sikerülhet tényleg feloldani a konfliktust és a fénybe emelni a helyzetet.

Diphda pedig azt sejteti, hogy eljött a pillanat arra is, hogy bizonyos karmikus kapcsolatok lezáruljanak, és akár békével elengedjük egymást, hogy tovább léphessünk a sorsunk fonalát követve. …

Ismét elmondanánk, hogy ha valaki szeretné felhasználni ezt a kaput arra, hogy mélyen dolgozzon a kapcsolati mintázatain, érdemes meghallgatnia „A Duál-párok szent találkozása a csillagok tükrében” című meditációs CD-énket, sőt most különösen fontos lehet kiegészíteni ezt a „Gyógyító utazás Anima-Animus lélektükrében” című meditációs ösvényünk átélésével. Amelyben a tudattalanul futó családi kapcsolati mintázatokra láthatunk rá és megérthetjük, hogy valójában milyen átörökített és átvett erők mozgatnak és motiválnak bennünket a kapcsolataink színpadán, hogy végül mindezt elengedjük és valódi tudatos teremtői lehessünk az emberi találkozásokban rejlő boldogságunknak.

Illetve ebben a témában nyújthat segítséget „A Párosság Misztériumának égi és földi gyökerei” című nagy erejű CD-nk is, amely szintén egy csodálatos megértés felé vezérel, melyben feltárulhatnak a kapcsolati vonzódásaink, lelki kötődéseink tényleges mozgatói.

A CD-k részletesebb bemutatását megtalálhatjátok itt és a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/product-category/meditacios-cd/

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Kép: Autumn Skye Morrison, köszönet a művésznek!

 

A CD-k megrendelhetők a 20/982 83 21-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu e-mail címen.

Ára: 3-3000 és 3500 Ft, de a következő három napban (március 6-8. között) a három CD együttes megrendelésének ára 9500 Ft helyett csak 8000 Ft lesz!

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

error: Content is protected !!