Szeretnénk emlékeztetni benneteket ’A hormonális egyensúly visszaállításának Lemúriai rítusa’ című különleges gyógyító erejű meditációs CD-nkre, amely egy nagyon sokakat érintő sokrétű egészségügyi problémában nyújthat segítséget, ezért reményeink szerint ez a belső utazás fontos társa lehet igen sok embernek a gyógyulása felé vezető úton. Bizonyára sokan érzitek ti is, hogy ilyenkor február végén – március elején nagyon elfogy a belső erőnk, sokszor szinte jártányi ereje sincs az embernek, mert mintha kiürülnének az energiatartalékaink. Jellegzetes ugyanis ilyenkor, hogy kibontakozik az ún. krónikus fáradtság szindróma, amely a mellékvesénk kimerülését vagy elfáradását jelzi, ezért mindenképpen szeretne egy belső csend és feltöltődés felé vezetni bennünket, hogy aztán mi is meg tudjunk újulni a természettel együtt tavasszal. Ilyenkor nem szabad tovább feszíteni a húrt, hanem muszáj nyugodt, pihentető, ellazító programokat és örömforrásokat is beépíteni a napokba.

Sokan ilyenkor vágynak melegebb helyekre utazni, de aki ezt nem teheti meg, ezzel a meditációval is segíthet önmagának visszanyerni az erőit és egyensúlyba hozni hormonális rendszere működését.

A részletesebb leírást megtalálhatjátok itt és a honlapunkon:

„A neuro-endokrin szervrendszerünk, vagyis a hormontermelő belső elválasztású mirigyeink egymással szorosan összefüggő, sőt egymásra épülő rendkívül komplex rendszere valójában a testünk működésének láthatatlan éteri motorja, a belső egyensúly, illetve a harmonikus testi és lelki funkciók nagyon fontos kulcsa. A hormonok egészen szubtilis eszenciája számos létfontosságú anyagcsere folyamatot vezérel, ugyanakkor talán ez a szervrendszerünk a legérzékenyebb a különböző stressz hatásokra és érzelmi, lelki megterhelésekre, így a belső egyensúly nagyon könnyen felborulhat. S ilyenkor találkozhatunk például a krónikus fáradtság szindrómával, melyet a mellékvese kimerülése okoz, a különböző autoimmun pajzsmirigy betegségekkel, emésztési problémákkal, inzulin rezisztenciával, a menstruációs ciklus zavaraival, meddőséggel, PCOS-el, súlyproblémákkal és az immunrendszer legyengülésével, melyek sajnos mind korunk nagyon jellegzetes, széles körű problémáivá váltak.

Ez a csodálatos meditáció egy mély relaxációs fázis után visszavezet ahhoz az ősi szakrális rítushoz, ahogyan a Lemúriai misztériumok szerint egy napi rendszerességgel végzett feltöltő és harmonizáló szertartás keretében biztosítottuk a hormonális rendszerünk tökéletes egyensúlyát, valamennyi endokrin szervünk egészségét.

Szívből ajánljuk tehát ezt a belső utazást mindazoknak, akik a felsorolt problémákkal küzdenek, vagy szeretnék megelőzni e betegségek kialakulását!”

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Ára: 3500 Ft, de a mai napon érvényes akciónk keretében csak 3000 Ft!

Megrendelhető a +36/20 9828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen

Borítókép: Szabados Emese – A hét szintű arany szökőkút Lemúriai titka

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

error: Content is protected !!