A következő napokban a Pegazus Csillagnemzetség egyik nagyon szép csillaghatása fog érvényesülni, ugyanis február 24. és 28. között Baham csillaga – mely az égi pegazus ábra bal szemét ékesíti – együttállásba kerül a Napunkkal.

Ahogy megtudhattuk a csillagnemzetségek tanításaiból Baham egy olyan galaktikus átjáró, amelyen át beleláthatunk a különböző csillagvilágok életébe, sőt ez egy óriási erejű és tisztaságú álomkapu manifesztációja.

Az Égi üzenetek szerint, ha valakinek szerepel e csillag vetülete a születési képletében, akkor általában kapcsolódik hozzá egy különleges álomcsatorna hídja, így az álmain keresztül olyan világokba és egészen különböző csillagterekbe tud átjutni, amelyeknek szinte belelát az életébe. Álmai színes elevenséggel vibráló, teljességgel valószerű földön kívüli tájakat festenek le, amelyeket mások pusztán a képzelete és túlfokozott fantáziája szüleményének gondolhatnak. Pedig ő ténylegesen képes átutazni azokba a világokba, és egy-egy időn kívüli találkozás erejéig teljesen beleoldódik azokba az életterekbe, részévé válik azoknak, és valamiképpen a küldetése, feladata része lehet az adott időpillanatban összekapcsolni a földi létsíkot és az éppen meglátogatott világot, hogy az ő tudatosságán keresztül egy energetikai kötelék hídja szülessen.”

Érdemes tehát ezekben a napokban különös éberséggel és érzékenységgel figyelni az álmainkra, mert azok most valóban tanító jellegű és egyfajta felsőbb üzenettel áthatott tartalmakat közvetíthetnek felénk!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Josephine Wall, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!