Az elmúlt évtizedekben feltárult előttünk a kozmikus égbolt, bejártuk a Tejút galaxis csillagait megfejtve az égi csillagábrák mélyén rejtező birodalmakat, s azokon keresztül megérthettük a lehető legmélyebb csillaggyökereinket szellemi, lelki és fizikai szinten is. (lásd Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok) Megértettük a Felemelkedés Isteni Tervét, a Krisztus Tudatossághoz vezető út szükséges lépcsőfokait, és számtalan felbecsülhetetlen szellemi titkot fejthettünk meg, miközben óriási kincseket kaptunk. (lásd a Csillag-Sorsok, Szólok Hozzád, A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai című könyveinkben)

Az elmúlt két évben pedig azt kellett megértenünk és megtanultunk egy még sokkal magasabb szinten és mélyebb valódisággal, hogyan figyeljünk arra az élettérre, amit ajándékba kapott az emberiség. Hogyan vegyük észre és táguljunk tovább ebben a számtalan csodával, titokkal, varázslattal teli földi birodalomban. Hogyan halljuk meg Gaia üzeneteit és értsük meg minden teremtmény létének esszenciáját. Mert ez éppen annyira spirituális és magas rezgésű szellemiséget jelent, mint eljutni a csillagokig. Tavaly a Madarak Csillagnemzetségének évében a Földanya rejtett birodalmaiban kellett utazásokat tennünk, hogy megtaláljuk azokat a titkos tér-időkapukat, amelyek elevezetnek az emberi szemek elől a 2. és 4. dimenziós szférákba visszahúzódó, de attól még nagyon is valóságos tündérek, manók, természetszellemek, dévák és elementálok világába.

Mindezt csak ezért meséltük el, mert a Madarak Csillagnemzetségének egyik legfontosabb csillaga – Deneb Adige a Hattyú csillagképből – ragyog át a Nap kapuján keresztül február 22. és 27. között, s így ez az év nyitányának egyik legszebb ünnepe. Igazi tavaszidéző, tavasz-igéző pillanat.

Ahogy a hangolódások során megérkeztünk Deneb Adige hatalmas és gyönyörű csillagára, hamar kiderült számunkra, hogy ez a világ valójában a tündérek és manók csillagbölcsője.

Igazán csodálatos titkokat fejtettünk már meg e világokról, amelyekről részletesen beszámoltunk a Csillag-Sorsok és a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyveinkben.

Ha valakit tényleg érdekel és nem csupán egy közönyös legyintéssel űzi el magától a gondolatot, hogy ezek a mesék világait idéző létezők valóban itt élhetnek közöttünk, olvassa el ezeket a fejezeteket…

Mindenesetre, íme egy kis emlékeztető a könyvből:

„Ha valakinek a Deneb Adige belevetül a képletébe, akkor emlékeznie kell arra, hogy valaha szövetséget kötött és szövetséget ígért a manók és tündérek nemzetségének. Önmaga is, a lelke egy részében felelősséget vállalt az erdőkért és minden létező növényért. Valahol a lelke mélyén ő egy erdész és kertész, és ezt nem szabad elfelejtenie! Ha igazán komolyan vesszük ezt, akkor ennek az embernek csodálatos, semmihez nem fogható gyógyítói lesznek majd a fák és a virágok, a fákból és a növényekből készült gyógyító eszenciák.

Az illető még arra is ráeszmélhet, hogy a szívében, sőt akár a testében ő maga is a tündérek vagy manók csillagkódját hordozza, aki most egy embertestben igyekszik beteljesíteni a feladatát a természet és az élő környezet, illetve az állatvilág védelmében.

Másrészt tudhatjuk, hogy a tündérek a Belső Gyermek, a gyermeki én örömképességének gyógyítói is, amely feladatként szerepelhet a sorsában. ….”

Mindezek fényében igazi tündemanó örömökkel áthatott napokat kívánunk nektek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Alexander Jansson, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!