2019. február 19. 16:53, Budapest (UTC+1)

A mai Szűz Telihold egy igazán szép konstellációt rajzol fölénk, melyben a fenséges Regulus csillagára mutató Oroszlán Ascendens egy fénnyel teli, pozitív életérzést hoz, egy megerősítő, energiát és önbizalmat közvetítő lendületet adva. Miközben az 1-es és VII-es Ház tengelye kerül a fókuszba, melynek egyik pillére az 1-es Házban feltűnő Telihold, a másik pedig a kapcsolatok házában felsorakozó Nap, Vesta és a Neptunus-Merkúr egzakt együttállása a Halak jegyében. Mintha egy univerzális kérdés hangozna fel a térben, amely egy olyan tükröt tart, melyben megvizsgálhatjuk, hogy hogyan is viselkedünk a kapcsolatainkban. Mennyire sikerült életre keltenünk a legmagasabb ideáljainkat, vajon rátaláltunk-e az igazi társunkra, és mi tudunk-e valódi társ lenni. Mennyire tudjuk kifejezni az érzéseinket, megvalósítani az álmainkat és ugyanakkor kifejezni a saját személyiségünket a kapcsolatainkban.

Sőt megrezdülhetnek azok a tanult családi minták is, melyek észrevétlenül sokszor újrajátszásra kerülnek a kapcsolati konfliktusok színpadán.

Ha valaki szeretné felhasználni ezt a kaput arra, hogy mélyen dolgozzon a kapcsolati mintázatain, érdemes meghallgatnia „A Duál-párok szent találkozása a csillagok tükrében” című meditációs CD-énket, sőt most különösen fontos lehet kiegészíteni ezt a „Gyógyító utazás Anima-Animus lélektükrében” című meditációs ösvényünk átélésével. Amelyben a tudattalanul futó családi kapcsolati mintázatokra láthatunk rá és megérthetjük, hogy valójában milyen átörökített és átvett erők mozgatnak és motiválnak bennünket a kapcsolataink színpadán, hogy végül mindezt elengedjük és valódi tudatos teremtői lehessünk az emberi találkozásokban rejlő boldogságunknak.

Illetve ebben a témában nyújthat segítséget „A Párosság Misztériumának égi és földi gyökerei” című nagy erejű CD-nk is, amely szintén egy csodálatos megértés felé vezérel, melyben feltárulhatnak a kapcsolati vonzódásaink, lelki kötődéseink tényleges mozgatói.

Az emberi élet talán legfontosabb aspektusa és kincse a lehetőség arra, hogy találkozzunk egymással, hogy szeressünk és szeretve legyünk, hogy egymást kiegészítve új teljességet teremtsünk. A kapcsolataink és az általuk ébresztett rendkívül komplex érzések kódolják a legmélyebben az érzelem-testünket és válnak a legfontosabb tapasztalásainkká, amelyeken keresztül önmagunkról és az életről is tanulunk. Szinte minden embert foglalkoztatja a párosság misztériumának kérdése, mert mindannyian vágyunk kiegészülni, egy mindent betöltő szeretetetteli tekintetben elmerülni, összetartozni holtodiglan holtomiglan, hogy együtt birkózzunk meg az élet kihívásaival és nehézségeivel, illetve, hogy legyen kivel megosztanunk a legszebb pillanatokat. Ugyanakkor mindig is nagy kérdés volt, hogy mi az a láthatatlan erő, ami az embereket egymás felé vezérli, hogy egymásban szeretetre, szenvedélyre, vagy máskor romboló „se veled, se nélküled” kapcsolatra találjanak. Mi dönt bennünk a házasság, a család vagy a válás mellett? Mi a valódi gyökere és mozgatója a saját házastársi kapcsolatunknak, a családi kötelékeinknek, és a lélekből fakadó kiegészülés vágy mentén megélt vonzalmainknak? Mit jelent egy karmikus kapcsolat, és mit jelent a duál-pár vagy lélektárs fogalma számunkra, és ennek hányféle arca és manifesztációja lehet? Ezekre a kérdésekre kaphatunk személyes, nekünk szóló válaszokat e meditáció sokszori átélésével, mindig egy újabb mozaikszemet megfejtve a saját földi és galaktikus sorstörténetünkből a párosság tükrében.

A CD-k részletesebb bemutatását megtalálhatjátok itt és a honlapunkon:
https://csillagnemzetsegek.hu/termekek/meditacios-cd/

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

A CD-k megrendelhetők a 20/982 83 21-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu e-mail címen.

Ára: 3-3000 és 3500 Ft, de a következő három napban (február 19-21. között) a három CD együttes megrendelésének ára 9500 Ft helyett csak 8000 Ft lesz!

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon:
https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/

 

Az üzenethez tartozó Antares-kód megtekinthető alább:

 

error: Content is protected !!