Ahogy a mai napon hírt adtunk róla, „©Elysium Fénytesti Gyógyítás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma” néven elérhetővé vált legújabb gyógyító eljárásunk.

Mi ezzel az örömhírrel szeretnénk ünnepelni a mai Vízöntő Újhold kapuját!

Ha gyógyítói szemmel nézünk rá a mostani újhold Antares-Kódjára, akkor azt láthatjuk, hogy a Mérleg Ascendens segít egy kicsit megnyugodni, és lélekben elindulni egy belső középpontélmény felé, miközben esetleg nagyon is viharossá válhat az otthoni, családi légkör. Mély emlékek, és régi lelki traumák kavarodhatnak fel bennünk, amelyek igazán megértek egy tisztázó beszélgetésre. A legprominensebb életterület most a IV-es Ház, amelyben ott sorakozik a Plútó, a Felszálló Holdcsomópont, az egzakt Nap-Hold együttállás és a Merkúr is.

Mindez azt sugallja, hogy mélytudatunk emlékbankjában nehéz, harcos, vagy félelmekkel áthatott töltések mozdulnak meg, amelyek rávilágítanak arra is, hogy mik azok az elemi érzelmi traumák, gyermekkori, pubertáskori borongós helyzetek, amelyek ráfuttattak bennünket egy olyan pályára, amit azóta is követünk öntudatlanul, pedig lehetséges, hogy számtalan olyan fájdalom-mintázatot tartunk így életben, amely csak elnehezít bennünket.

De a Vízöntő jegyében találkozó Nap-Hold együttállás a Merkúrral megerősítve most segíthet a felszabadulásban, elsősorban abban, hogy magunkat tegyük szabaddá!

Az is elképzelhető sajnos, hogy a családban történt halálesetek, veszteségek, a hosszú belső gyászfolyamat töltései rezdülnek meg, ugyanis most épp erre a stelliumra vetül a Delphinus csillagkép valamennyi csillaga, vagyis az „Átvezetés csillagai”, amelyek a fizikai megtestesülését éppen elhagyó, távozó lélek számára mutatnak utat a felsőbb fényvalóságok felé. Gyógyítói nézőpontból tehát a szomorúság, veszteség és elengedés misztérium töltéseit kell és lehet most kivezetni, amely mélyen gyógyíthatja és felszabadíthatja a szívünket.

Ehhez adhat segítséget „A Szívünk felszabadítása az Elengedés Misztériumán át” című meditációs CD-nk. Ezzel a nagyon mélyen gyógyító meditációval abban szeretnénk segíteni, hogy ezt a folyamatot tudatossá tegyük, kioldjuk a lelki fájdalmakat, és az Elengedés Misztériumának lépcsőfokain keresztül megmutassuk a teljes gyógyulás felé vezető utat, s gyöngéd szívvel elvezessünk annak kapujáig.

Mindennek tükrében áldott napokat kívánunk nektek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Daniel Gerhartz, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!