A Bak Újhold Üzenete

2019. január 6. 2:28:12, Budapest (UTC+1)

 Elérkeztünk a 2019-es év első Hold ünnepéhez, amely a nagyon pontos és átgondolt teremtő folyamatok elindítására hívja fel a figyelmünket, ugyanis ezen a napon mintha egy precízen körvonalazott életprogram íródna bele a Föld kollektív tudatmezejébe, és persze minden egyén személyes erőterébe is. Sőt azt is mondhatjuk, hogy rendhagyó módon idén szinte az egész Bak havát a teremtés képességének témája hatja át, annak ellenére, hogy általában a Bak energiája nem a tágulásról, bővülésről szól, inkább a megtartásról és fokozatos lassú belső és külső építkezésről.

De a mai újhold idején a Nap és a Hold egzakt együttállásba kerül a Bak csillagjegyében, melyhez az uralkodó Szaturnusz, sőt a Merkúr is csatlakozik, ráadásul az Újhold pillanataiban éppen a 2-es Házban, amely azt jelzi, hogy olyan hosszú távú teremtő folyamatokat indíthatunk útjukra, amelyek – ha jól döntünk, és valóban aktívan teszünk is érte – akkor bőséget, egzisztenciális biztonságot, anyagi jólétet hozhatnak el az életünkbe. Nagyot és merészet álmodhatunk, amit a szintén a 2-es Házban álló és a Nyilas hitével és optimista álmodozásával lobogó Jupiter még hangsúlyosabbá tesz.

Mintha egy nagyon fontos belső önelemző folyamat indulna el most, ahol az Élet kérdéseket tesz fel nekünk és szinte átvilágít bennünket, megméri, hogy hol tartunk a teremtő manifesztációnk megvalósításában. A 2-es asztrológiai Házban felsorakozó bolygók közös égi tánca arra hív bennünket, hogy nagyon tisztán, szinte hideg fejjel fókuszáljuk a gondolatainkat és teremtő vágyainkat. Figyeljük meg azokat a nagyon komplex érzéseinket, intuitív belső sugallatainkat, amik körbeveszik a bennünk élő, megvalósításra váró terveinket, hogy értsük, vajon milyen régi hiedelmek, akár idegen hitrendszeri minták, korlátozó gondolatok rezdülnek meg, amelyek észrevétlenül felélhetik a teremtő képességünkbe vetett hitünket.

A Szaturnusz közben azt kérdezi, hogy milyen falakat és akadályokat érzékelünk magunk körül. Majd finoman visszatükrözi mindezt belső világunk vásznára, hogy kitapintsa és láttassa velünk, hogy vajon miért hiszünk ezekben a falakban, miért is engedjük, hogy bármi is korlátozzon bennünket, amikor élhetnénk bátran Csillagemberi létünk korlátlan szabadságával is.

S közben pedig a szintén itt sorakozó Merkúr lefejti a gondolati blokkjainkat és arra inspirál, hogy lépjünk kontaktusba másokkal, beszéljünk, adjunk hírt a teremtő álmainkról, építsünk ki hidakat, keressük meg a hiányzó láncszemeket és tegyünk aktívan a megvalósulásért.

Az 5-ös Házban álló Chiron is rámutathat olyan közösen cipelt családi mintázatokra, hiányokra, sérülésekre, a kreativitásunkat és szabad választásainkat korlátozó tényezőkre, amiket tényként fogadtunk el, valóságként érzékeltünk, pedig egyáltalán nem kellene érvényesnek tartanunk mindezt jelen önmagunkra. A Skorpió Ascendens ezeket a régi árnyakat vetítheti be a terünkbe egy mély önelemzésre hívva, hogy most fel tudjuk ismerni és el tudjuk engedni mindezeket.

Az elmondottak tükrében azt ajánljuk, hogy feltétlenül érdemes ezekben a napokban tudatosan és intenzíven foglalkozni a teremtéseinkkel. Az Isteni Sorsunk legmagasabb rezgésű fénybirodalmából hívjuk be a teremtő álmainkat az életünkbe egy tiszta teremtő imában és vizualizációban, akár egy szakrális szertartás keretében, amelyben a lelkünk legtisztább erőit szólíthatjuk meg ebben a több napon át tartó kollektív manifesztációs folyamatban!

Mindebben nagy segítséget nyújthat az ezzel a témával foglalkozó meditációs CD-inkkel való belső munka is: „A Bőség Forrása”, „A Teremtő folyamatok első kulcsa”, „A Teremtő folyamatok második kulcsa”, illetve a legutóbb kiadott „A Teremtő folyamatok harmadik kulcsa” című vezetett meditáció, amely éppen azt tanítja meg, hogy hogyan lehet csillagemberként ebben a 3. dimenziós földi világban manifesztálni az álmainkat.

Ezekről bővebben is olvashatsz honlapunkon.

A CD-k megrendelhetők: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A CD-k ára: 3000 Ft

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Kép: Gene Raz Von Edler, köszönet a művésznek!

 

Kapcsolódó ©Antares-kódok

error: Content is protected !!