Ahogy tegnap már előre jeleztük nektek, ma ünnepeljük a Globális Sorskorrekció rendkívüli jelentőségű szellemi folyamatának 10. évfordulóját, amely ma és a következő három napban ismét egy nagyon fontos sorskorrekciós lehetőséget nyit meg az emberiség számára.

Az akkori összefogás központi pillére és eszköze a külön erre az alkalomra megszületett Santé di Om meditáció volt, amelyet nemrég egy újabb és univerzálisabb változatban ismét kiadtunk, hogy bárkinek és bármilyen élethelyzetben segítségére lehessen a sorscsomók feloldásában és a nagy kiengesztelődés rítusában. Ez a gyönyörűséges és a beavatott szív misztériumaira épülő meditációs ösvény a Szentlélek által ránk hagyományozott rítus segítségével a következő napokban is eszköze lehet bárkinek abban, hogy ismét megtörténtesse azt a személyes szinteken megvalósuló sorskorrekciót, amellyel az életét finoman összehangolhatja a saját Isteni Sorsával újra; s ha kell, olyan pályára állíthatja, amely sokkal jobban kifejezi őt és a lelke álmait önmagáról.

Ez a mostani lehetőség tehát mindenkiben magában rejlik és az egyéni, személyes szintekről indulhat el, de természetesen ezúttal is igaz, hogy még sokkal nagyobb hatással lehetünk a szeretteinkre és a környezetünkön keresztül a kollektív tudatosságra, ha sokan együtt, egyszerre végezzük el és éljük át ezt a meditációt.

 

A CD bemutatását megtalálhatjátok itt és a honlapunkon:

„A 13. Csillagnemzetség a mindenütt jelen való, de láthatatlan Isteni szubsztancia, amely az életet, a Teremtés egészét áthatja és összefogja. Olyan ez, mint az Isten és az Istennő lélegzetének “oxigén-molekulái” – a Fényatomok, amelyek életet teremtettek ezen a mélykék égbolton…

E nemzetség nem más, mint a Szentlélek közössége, amely a szent lélegzet – a Isten és az Istennő lélegzete – e gyönyörű, osztatlan fényanyag, magában hordozva a megnyilvánulatlant és a megnyilvánulót egyaránt…
Ebből született égi neve is: Santé di Om – a Mindenség Lélegzete.
Ezt jelenti tehát a Szentlélek gyönyörű és tökéletes transzcendens minősége. Lassan az is kibomlott számunkra, hogy a Mindenség Lélegzete, a Szentlélek maga nem jelent mást, mint a legmagasabb rendű Isteni Sorsot. A Szentlelket magunkba fogadni tehát egy olyan élmény, mintha rálépnénk a saját sorsösvényünkre, és azt elkezdenénk tudatosan élni, s engedjük magunkat vezetni általa.
Ezen óriási erejű meditáció által újra visszakaphatjuk “a Szentlélek általi keresztség misztériumát”, és egy rendkívüli sorskorrekció átélése után visszatalálhatunk a saját eredendő és legmagasabb rendű sorsunk életmedrébe.”

 

A Santé di Om – Sorskorrekciós CD megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

 

A CD ára: 3000 Ft helyett 2018. december 28-31. között csak 2500 Ft!

 

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok a honlapunkon

error: Content is protected !!