A Ikrek Telihold üzenete

2018. 11. 23. 6:39, Budapest

A mai Telihold valóban egy különleges kapuélményt formál felettünk, egy fontos küszöbpillanatot körvonalaz. Az Ascendens még mindig a Skorpióban jelzi azt az utat, amit bejártunk az elmúlt hónapban egy mély belső transzformáció és sokszor labirintusutazás lépcsőfokain keresztül, amelyet most Unukalhai gyógyító csillagának fénye ragyog be az Égi Kígyó alakzatából, Gamma Librae teremtő sugarával áthatva. Jelezve, hogy az eddig csak belső világunk láthatatlanjában mozgó folyamatok eredményeképpen most hirtelen meggyógyulhatunk, rálelhetünk a gyógyulásunk kulcsára, vagy hátra hagyhatunk olyan destruktív mintázatokat, amik ennek útjában álltak.

Ezzel párhuzamosan másik lábunkkal már átlépünk a Fénybe, és az 1-es Házat beragyogja a Nyilas Nap közeli együttállásban a Jupiterrel, és a Merkúrral, amelyre ráadásul Antares fenséges 7. dimenziós csillagbirodalma vetül a Galaktikus Akasha Krónikák üzenetivel, ami csodálatos felismeréseket, meglátásokat, igazi felszabadító „Aha élményeket” hozhat. Hirtelen erősnek, bátornak érezhetjük magunkat, mint akiről leemeltetett egy hatalmas súly, amit eddig csendben elhordoztunk ugyan, de most érezzük csak át, hogy mennyivel könnyebbnek tűnik a levegő és a létezés nélküle. Fényesnek tűnik a horizont és nekünk újra lehet hitünk és önbizalmunk a terveink megvalósításához, és ahhoz is, hogy Ön-magunk legyünk.

Mindeközben a szintén könnyed Ikrek jegyében felragyogó Telihold a 7-es Házat világítja be, így szépen rendezhetővé és nyíltan átbeszélhetővé válnak az esetleges kapcsolati problémák, melyre Égi áldást most az éppen itt felsorakozó Plejádok csillagai hoznak, aminél szebb erőpontot és támogatást nem is kívánhatnánk.

Most már csak élnünk kell ezekkel a lehetőségekkel, és úgy magunkba lélegezni e küszöbpillanat üzenetét, hogy abból gyógyulás, új álmok, fény és szeretet szülessen!

 

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Raziel von Edler, köszönet a művésznek!

error: Content is protected !!