A Halak Telihold üzenete

2018. augusztus 26. 13:56, Budapest (UTC+1)

A mai Halak Telihold idején elsősorban a 3-as és 9-es Ház tengelye kerül a fókuszba, amelyet a pozitív élettűzzel áthatott és a szellemi igazságok felé fókuszáló Nyilas Ascendens még hangsúlyosabbá tesz.

Különleges szépsége ennek a mai konstellációnak, hogy a 3-as Házban álló Hold éppen a teremtések legszebb csillagának, Fomalhaut fényének sugaraiban fürdik, s így felidézi az Unikornis Nemzetség arany tavának rejtekén nyíló titkot, hogy segítsen a földi embereknek is kiküldeni a teremtő álmaikat, és elindítani vagy elfogadni azokat a még láthatatlan éteri összeköttetéseket, amelyek végül megtörténtetik a manifesztáció és megvalósulás mozzanatát. Ezen felül Deneb Adige csillagfénye is a Hold aurájába oldódik a Hattyú csillagkép felől, amely elhozza az idei évben oly fontos tündérbirodalmak üzenetét.

A 3-as Házat erősíti még a Neptunusz is, s így átélhetjük, ahogy egy misztikus módon életre kel bennünk a Főnixmadár titka, s valószínűleg mi magunk sem értjük majd, hogy milyen láthatatlan és megfoghatatlan belső forrásból voltunk képesek erőt meríteni, szinte feltámadni a megfáradásunk hamvaiból, de valahogy mégis sikerülhet a csoda. Ugyanis Ankaa csillaga elhozza nekünk a kulcsot mindehhez ezen a gyönyörű Neptunuszi kapun keresztül, csak át kell engednünk az irányítást a lelkünknek, mert csak így leszünk képesek meghallani a felénk áradó sugallatokat arról, hogy mit kell másképp csinálnunk, hogyan lehetne jobban velünk a lelkünk nagysága és ereje a hétköznapok sodrásában élő kisemberlétünk valóságában is.

Ezzel párhuzamosan a 9-es Házban emelkedő Nap, a Merkúrral és Pallas Athene aszteroidájával együtt a felsőbb szellemi tanulmányok, új szellemi inspiráció felé nyitja meg az eget, ahol megjelenik Regulus csodálatos erejű sugara, hogy arra emlékeztessen, hogyan kell uralnunk az életünket, hogyan kell visszavenni az irányítást a lelkünk útjából fakadó sorsunk alakulása felett. Amihez fontos segítséget nyújtanak a Göncölszekér továbbra is sorra felvonuló csillagai, melyek közül ma Megrez és Phecda sugarai vetülnek be a Nap kapuján keresztül az adakozás és elfogadás egyensúlyának bölcsességével és a bizalom és együttérzés szív-erőivel.

Mindezek tükrében csodálatos teremtő és lélek-gyógyító napokat kívánunk nektek!

Szerettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Kép: Takaki, köszönet a művésznek


1 Comment

A WordPress Commenter · July 3, 2018 at 15:17

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.

error: Content is protected !!