Cziurkiewicz Kinga

Cziurkiewicz Kinga

I. és II. gyógyítás

A Delfin és a Bálna-palástoknak köszönhetően soha nem remélhető mélységekben találhattam rá újra az egyéni gyógyítói utamra. Úgy érzem az angyalrészem megújult energiával tud a gyógyítói szolgálatba lépni. Ezért nagy szeretettel várom azokat a gyógyulni vágyó lelkeket, akik úgy érzik, hosszú bolyongás után szeretnének az útjukra rá találni és ebben segítséget kapni.

 

 

Telefonszám:+36702284214

Bejelentkezési idő:H-P 17-20 óráig

Csala Ildikó

Csala Ildikó

I., II. III. és IV. gyógyítás

Nagy megtiszteltetés számomra, s ugyanakkor felelősség is, hogy a Csillagnemzetségek Galaktikus Küldöttsége megnyitotta gyógyítói küldetésem útját. Fénytemplomunk kötelékében végzem gyógyítói munkámat. Szellemi szinten Angyalként indultam a létezés megtapasztalására, jelen életemben nagyon erős tanítói kódokkal rendelkezem. Így nem véletlen, hogy tanítóként dolgozom a hétköznapokban. Ez a két út szorosan összefonódott az életemben. A tanítói utam alatt rengeteg problémával találkoztam és foglalkoztam már. A gyerekek viselkedésében megnyilvánuló, rejtett családi konfliktustól kezdve, szülő-gyerek és olykor szülő-szülő közötti gondokkal. Ha problémás helyzetben vagyunk, sokszor nehéz egy tágabb perspektívából látni az életünket. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a problémánk egyedülálló, nehéz és megoldhatatlan. A viselkedés mintázatok mögé látva, őszintén szembenézve a problémákkal, a felismerések sorozatán keresztül feltárjuk az adott gondot, és megtaláljuk a megoldást.

Terápiás kezeléseim során a Lemúriai Gyógyító Misztériummal, az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye lélekgyógyászati eljárás ún. Érintés-Palástjaival dolgozom, illetve 2019-ben beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Gyógyítás Misztériumába is, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg.

 

Ha úgy érzed segítségedre lehetek, nagy szeretettel várlak!

Kezelés helyszíne: Kistarcsa

 

 

Telefonszám: :+36/ 70 7716729

E-mail:il-di21@hotmail.com

Hirt Katalin

Hirt Katalin

I.-II. III. és IV. gyógyítás

Kedves gyógyulni vágyó Testvérem! Igen, jól látod, én vagyok az. Velem találkozhattál, amikor könyveket, CD-ket, Antares-kódot rendeltél, és én tűnök fel a város legkülönbözőbb pontjain, hogy Templomunk szolgálatában közvetítsem és átadjam a Fény Hírét akár egy könyv, akár egy üzenet, akár egy ölelés formájában. Ebből is érezheted, hogy a Pegazus-kódok a legerősebbek a lelkemben. Az élet nevű játék színpadán 20 évig dolgoztam a médiában, ebből 15 évet töltöttem el vezető beosztásban egy médiabirodalom sportnapilapjánál. Közben folyamatosan kutattam a láthatatlant és próbáltam megfejteni, mi is a dolgom a világban. Gondoltam, ha valaki ismeri a múltat, az megtudja, merre is tart, de hiába diplomáztam történelemből és szereztem tanári végzettséget, ettől csak műveltebb lettem, de semmiképpen sem okosabb…  Az Égi vezetésnek hála képessé váltam meghallani a 9. Fénytemplom hívását, ahol mélyen hazatalált a szívem és a lelkem. Szabad akaratomból úgy döntöttem, feladom addigi életem, eldobom a multinacionális „biztonságot” és sorsom kódjait követve az Égiekre bízom a vezetést. Jó döntés volt. Azóta napról napra közelebb kerülök önmagamhoz is. Így ma már tudom, hogy szellemi szinten a Csillagember tapasztalati útját választottam, ezért „öreg lélekként” elmondhatom, hogy voltam én már minden Jelen létemet egy Unikornis álma hívta életre, és lelki kódjaim között a Pegazus mellett ott található még a Medve-kód, vagyis a Krisztusi Út, és a Delfinek gyógyító és örömhozó szeretetkódja is. Testi szinten az egykori sárkányharcos ma már szögre akasztotta a kardját, ami csak Fénytemplomunk, közösségünk védelmében kerül elő, ha szükséges. Helyette egy hatalmas Medve-ölelés vár minden hozzánk betérő, tiszta szándékkal érkező lelkecskét. Fénytemplomunk szoros kötelékében végzem gyógyítói munkámat és szolgálatomat, melyre az „Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye” képzésen kaptam beavatást és felhatalmazást. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt ide eljutva már elolvashattad.

És amikor azt hittem, hogy több csoda már nem érhet, beavatást nyerhettem Elysium Papnőinek gyógyító misztériumába, ahol a Delfin-részem teljesít szolgálatot. Így ha a fájdalom-test lebontására lenne szükséged, ebben is szívesen segítek.

Ha úgy érzed, én volnék az, akivel szívesen dolgoznál, keress bátran!

A kezelés helyszíne: XIII. kerület (Angyalföld).

 

Telefonszám:+36209267774

E-mail:pegazus7@gmail.com

Hóz Erzsébet

Hóz Erzsébet

I., II. III. és IV. gyógyítás

“Uram, adj tiszta elmét, hogy lássak! Uram, adj alázatot, hogy halljak! Uram, adj szeretetet, hogy szolgálhassalak! Uram adj hitet, hogy benned maradhassak!” Mérnökként, mérnök-közgazdászként igyekeztem a világ látható, mérhető és számokkal, „leképezhető” részét megismerni, megérteni. Az élet törvényeinek megismeréséhez, a sorsom nehézségeinek megértéséhez ez nem adott elegendő tudást, ezért kerestem a tények, történések mögötti valóságot, a látható mögötti láthatatlan erőket, törvényeket. Így indultam el az ismeretlen felé, a lélek mélységeinek, az univerzum törvényeinek megismerése felé. Sok-sok kérdésfeltevés, kutatás és kétkedés kísérte utam, míg meghallottam a lelkem hangját. Veszteségeim, fájdalmaim pedig felerősítették ezt a hangot, miközben alázatra, feltétel nélküli szeretetre és az élet csodájára tanítottak. Megértettem az égi törvényt, hogy semmi, ami történik veled, benned vagy körülötted nem véletlen, hanem tetteid és gondolataid következménye. Ezért, ha értetlenül állsz szemben valami igazságtalansággal, szenvedéssel vagy magával a halállal – légy meggyőződve, hogy nem a vak véletlen műveli ezt veled. A továbblépés a szeretet és a megváltás hídján keresztül vezet, és a szenvedések letehetők! Ez a lélekgyógyászati terápiás munka óriási segítséget adhat mindenki számára, hogy hasonló felismerések útján végül megértse az élete történéseit és Önmagába érjen…

Terápiás kezeléseim során a Lemúriai Gyógyító Misztériummal, az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye lélekgyógyászati eljárás ún. Érintés-Palástjaival dolgozom, illetve 2019-ben beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Gyógyítás Misztériumába is, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg.

Szeretettel várok mindenkit, aki a rezonanciák szerint az én közreműködésemmel szeretne gyógyulni!

Kezelés helyszíne: Tata vagy Budapest

Telefonszám:+36302803659

E-mail:hoz.erzsebet@gmail.com

Simcsik Éva

Simcsik Éva

I.-II. III. és IV. gyógyítás

Életem első felét abban az illúzióban éltem, hogy távol vagyok a Teremtő Forrás Szeretetétől. Ahogy a gyógyulásom haladt előre, úgy nyílt ki, lett egyre színesebb, szabadabb az életem. Határtalan örömmel tölt el engem, hogy részt vehetek a Csodában, hogy közvetíthetem ezt a felbecsülhetetlen értékű gyógyító misztériumot. Mivel bálnatestben élek ebben az eltorzult szépségeszményű világban, nagyon sok gondom volt ennek a gyönyörű testnek az elfogadásával. A lelkemben egy hófehér pegazus szárnyal egyre szabadabban, egy Unikornis gyakorolja a teremtő álmok megvalósítását, és Delfinek játszadoznak, bukfenceznek, akik zsigeri ösztönből élik a megbocsátás, elfogadás, együttérzés, hit krisztusi minőségeit. Van egy ősi csillagkódom, egy Nagymacska harcos, aki harcol a szabadságért, a függetlenségért mindenfajta elnyomással szemben. Legeslegbelül pedig egy emlékező és emlékeztető angyallény rejtőzik, aki megtapasztalta, hogy milyen szörnyű a Teremtőtől való eltávolodás érzése. Nagyon örülök, hogy segíthetek embertársaimnak a csodálatos csillaglényeket felfedezni testükben-lelkükben, hogy a Csillagember bátorságával, szabadságával, teremtő erejével tudjanak élni, a bennünk élő Belső Gyermek boldogságával, aki tudja, hogy valójában sohasem szakadt el a Teremtő Forrástól, az Isten/Istennő Szeretetétől.

2019 januárjában beavatást kaptam az Elysiumi Gyógyító Fénytest – A fájdalom-test lebontása nevű gyönyörű misztériumba is, mely nem igényel csillagtudatosságot, csodálatosan harmonizálja a fizikai, éteri, érzelmi és mentális testet, lebontja az azokban felhalmozódott fájdalomtöltéseket, és előkészíti a testet-lelket az Érintéspalástok lélekgyógyító rezgéseinek befogadására.

A kezelés helyszíne: Miskolc, illetve igény esetén akár más városokba is el tudok utazni

 

Telefonszám:+36705610249

E-mail:evasimcsik1@gmail.com

Maya Kollár

Maya Kollár

I.-II. III. és IV. gyógyítás

Mély hálával és szeretettel köszönöm, hogy e csodálatos gyógyító misztériumok képviseletében állhatok itt! Terápiás munkám során abban tudok segíteni, hogy megtaláljuk, feltárjuk azokat a gócpontokat, megrekedéseket, melyek akár régi kövületként jelen lehetnek az életünkben, a testünkben, finomtestjeinkben, illetve akár a lelkünk útján őrződnek. Ezek a régi berögződések betegítenek meg, vagy akár egy folyamatosan visszatérő érzelmi fájdalomként marják a lelkünket. Sokszor miattuk és általuk hozunk hibás döntéseket, rendezzük be az életünket úgy, hogy mindig boldogtalanságra ítéljük magunkat.

Az Elysium Fénytesti Gyógyítással segíthetek e mély fájdalmak, „testi-lelki kövületek” oldásában.

A gyönyörű Lemúriai Misztériummal  már az előző életekbe visszanyúlva megfejthetjük a problémáid gyökerét, hogy annak megértésén keresztül még mélyebben el tudd engedni azokat, és át tudd formálni önmagadat és az életedet minden szinten.

A csillaggyökereid megértésével olyan mély vezeklésköröket tárhatsz fel, melyek életek láncolatán keresztül vezettek. Ezen karmikus problémák gyógyításában és oldásában az Érintés-Palástok által tudok a legmélyebben segíteni Neked!

Ezen túl pedig fontosnak tartom, hogy együtt megtaláljuk a lelkednek azokat a kincseit, fényszikráit, melyekhez lépésről-lépésre közeledve egyre inkább erőt meríthetsz.

Saját csillagkódjaimban őrzöm a Delfinek szabad szívét, a Női Kígyó Csillagnemzetség Istenanyai ölelésének kincseit, az Unikornisok Teremtő útját, a Pegazusok gyönyörű világát, a Nagymacskák, az Angyalok és Medvék Csillagnemzetségének útját.

A kezelés helyszíne: Martonvásár (Budapesttől 30 km-re)

 

Telefonszám:+36703819549

E-mail:kollarmaya1969@gmail.com

Dr. Gyenge Mátyásné, Márta

Dr. Gyenge Mátyásné, Márta

I., II. és III. gyógyítás

A szellemi szintű Emberi Csillagnemzetség kapcsán több utat bejárva, mély tapasztalataim vannak a Sárkány, Szárnyas Oroszlán, Női Kígyó és Angyal sorsösvényeken. Az Angyal lélekrészem egyik meghatározó feladata a sérült Pegazus lelkek gyógyítása Mirach traumája kapcsán. A Lemúriai gyógyítás és az Asztro-kozmogenezis lélekgyógyászati munkámban a fő irány az Akasha Krónikákban való hangolódás, karmikus gyökerek feltárása és gyógyítása, melyet az Orionbeli angyali lélekrészem vezet. Munkám szorosan kötődik a születés misztériumához, a lemúriai beavatásom is ide kapcsolódik. A hangolódás során feltárulhatnak karmikus kapcsolati problémák, stresszek, melyek kezelésére, elfogadására már a várandósság ideje alatt fel lehet készülni. Ez testi szinten kiegészül energetikai masszázzsal is, mely mind az édesanyát mind a magzatot felkészíti a szülés, születés folyamatára. Szülés után lehetőség van a felmerülő viselkedési zavarok okainak tisztázására és oldására, mind az anya, mind a gyermek számára. Foglalkozom még a meddőség lelki okainak feltárásával és a fizikai test felkészítésével a gyermek befogadására.

2019-ben beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Gyógyítás Misztériumába is, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg.

Kezelés helyszíne: Kistarcsa

 

Telefonszám:+36309002536

Bejelentkezés:H-P 9-20, Budapest, Kistarcsa

Werli Szilvia

Werli Szilvia

I., II. III. és IV. gyógyítás

Terápiás munkám során a mára már sok ember számára jól ismert Lemúriai gyógyítást és Asztro-kozmogenezis lélekgyógyászati kezelést végzek. A Női Kígyó beavatásaim többek között a lelki sérülések okainak feltárására és az érzelemtest gyógyítására készítettek fel. A másik nagyon meghatározó irány az egyéni teremtések beindítása az Unikornis lélekrészem segítségével. Ennek egyik feltétele a vezekléskörök természetének felismerése. Hangolódás útján sorselemzést végzek, mely kiterjed az élet minden megválaszolható területére, tiszteletben tartva a választás misztériumát. Ebben most már tudom, hogy évek óta a Pegazus, az Unikornis, a Medve és a Női Kígyó Nemzetség segít, hogy ezt Papnői szeretettel átitatva taníthassam a hozzám forduló lelkeknek. Szorosan kapcsolódik a terápiához a miértek megválaszolása, hogy a lélek egyfajta tudatossá válással a saját kezébe vehesse az életének irányítását, és végül képes legyen a feladatainak megoldására. A pánikbetegségnél, a depressziónál, fájdalmak, csalódások elengedésénél és a különféle lelki problémák megoldásában ez egy kulcsfontosságú lépés a gyógyulás felé.
2019 egy új terápiás eszközt hozott az életembe, mely az Elysium Fénytesti Gyógyítás nevet kapta és az ún. Fájdalom-test lebontása történhet meg általa.
Ezzel az új misztériummal gazdagodva várom azokat a lelkeket, akik úgy érzik, hogy Ők szeretnék irányítani és teremteni az életüket, és ezzel rátalálni a legmagasabb rendű sorsösvényükre.

Kezelés helyszíne: Kistarcsa

E-mail: werliszilvia@gmail.com

Telefonszám:+36303274882

Bejelentkezés:H-P 10-20, Budapest, Kistarcsa

Pincés Marianna

Pincés Marianna

I., II. III. és IV. gyógyítás

Kedves gyógyulni vágyó!

Életemben mindig fontosak voltak a Lelki folyamatok. Éreztem, hogy van egy olyan Égi Világ, amivel kapcsolódva útmutatást kaphatunk, melyek által megtalálhatjuk lelki fájdalmaink, félelmeink, kudarcaink okát és a gyógyulás kulcsát is, a tiszta Fény és Szeretet ösvényét követve.

S ahogy magam is átéltem a saját veszteségeimet, kudarcaimat, fájdalmaimat, majd megtapasztaltam, hogy ezekből van kiút és gyógyulás, amihez óriási segítséget kaptam a Csillagtudatosság megélésével, tudtam, hogy ezt az utat kell követnem. Megismerhettem a saját csillaggyökereimet, a Sorsomat, a földi életem feladatait, és olyan gyógyító eszközöket kaphattam Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó Tanítóim szellemi munkássága és segítsége által, melyek megalapozták saját gyógyítói utamat is. Óriási örömömre beavatást kaphattam az Égiek Kegyelméből a következő gyógyítói eljárásokba: a Lemúriai Gyógyító Misztérium, az Asztro-Kozmogenezis 13 ösvénye Lélekgyógyászati képzés nagyon különleges Érintés-Palástjai és az Elysium Fénytesti Gyógyítás misztériumába, amely az ún. Fájdalom-test lebontását célozza. E gyógyító misztériumokat teljes szívemből, szeretettel közvetítem terápiás munkám során a hozzám fordulóknak.

Gyógyítói lényemet áthatja Spica Angyali csillagbölcsőjének világa, amit igyekszem átadni, megéreztetni a gyógyulni vágyókkal érintéseim nyomán. A bennem lévő Pegazus lélek pedig szeret utazni kívül a nagyvilágban, a természetben, s belül Lelkileg is. A Női Kígyó részem a masszázsaim kapcsán lazítja, frissíti a relaxálni vágyókat, reflexológiai kezeléssel és thai masszázzsal. A férfi kígyó részem, pedig a mozgást kedvelőknek tanítja meg a Taiji Qigong jin-jang egyensúlyát, mert hiszem, hogy a Testünk valóban a Lelkünk temploma.

Jelen életemben a hétköznapi munkám Tatán az idősekhez kapcsol, eleinte az Idősek Otthonához majd az Idősek Klubjához. 20 éve teszek azért, hogy az idősek éveit vidámmá, könnyebbé, színesebbé varázsoljam, vagy igyekezzünk megadni mindent, amire éppen szükségük van. Olykor pedig abban kell segítenünk, hogy megkönnyítsük a földi világtól való eloldozódás folyamatát, amelyben Delfin kódjaim segítenek az Átvezetés misztériumán keresztül.

Szeretettel várok minden gyógyulni vágyót, aki hívást érez a rezonanciák alapján.

Kezelés helyszíne: Tata

 

Telefonszám:+36306410597

E-mail:marianna.tajfuto@vipmail.hu

Dr. Rózsa Anita

Dr. Rózsa Anita

I., II. III. és IV. gyógyítás

Már gyerekkoromban tudtam, hogy nem ez az első életem a Földön és egész fiatalon elkezdtek érdekelni a spirituális dolgok. Számomra ebben az életemben mindig is egyértelmű volt, hogy gyógyítással szeretnék foglalkozni. Orvosi hivatásom során számtalanszor éreztem, hogy még hiányzik valami, ezért tanultam homeopátiát, Hagyományos Kínai Orvoslást, és egy mozgásszervi betegségekre specializálódott terápiát is. Tudni és érteni szerettem volna, hogy mi lehet az igazi ok akár egy betegség mögött, miért történnek velünk bizonyos dolgok, és tulajdonképpen miért is vagyunk itt, mi az igazi feladatunk. Kerestem az utamat, a válaszokat. Így találtam rá az Égiek kegyelméből a Csillagnemzetségek teljesen egyedülálló, gyönyörű tanítására és kaphattam  meg a lélekgyógyászati beavatásokat is, amelyek egy egészen komplex, igazi mély válaszokat adó gyógyítói utat nyitottak meg előttem. Ez a tanítás azon felül, hogy elképesztő mennyiségű tudást tartalmaz, a Szív-Szeretet misztériumába avatott be! Végtelenül hálás vagyok a Tanítóimnak, és hogy a Templomunk tagja lehetek! Csodálatos hazatérés a számomra!

Gyógyítóként mindig nagy öröm segíteni más útkeresőnek, gyógyulni vágyónak! Ehhez 2019 januárjában egy újabb csodálatos eszközt kaptunk az Elysium Fénytesti gyógyítással, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontását tudjuk megvalósítani!

Kezelés helyszíne: Budapest, III.

Bejelentkezés: +36/ 30 4888418

E-mail: nita.rozsa@gmail.com

 

Telefonszám:+36304888418

Szabados Emese

Szabados Emese

I.. II. III. és IV. gyógyítás

Kedves Gyógyulni Vágyó! Nagyon izgalmas dolognak tartottam mindig azt a sokszínűséget, ami bennünk, emberekben lakozik. A Csillagnemzetségek tanításával óriási kulcsokat kaphattunk, hisz megérthettük és „dekódolhattuk”, hogy ez a sokszínűség milyen szellemi, lelki és testi kódoknak köszönhetően válik egy gyönyörű és megismételhetetlen kombinációvá mindenkiben! Nem véletlen a hívás sem, hogy ki kihez vágyik gyógyulni, hisz ezek a kincsként bennünk élő kódok lesznek különböző színű és energiájú hidak Ég és Föld között. Az én „hídjaimat” legmélyebben az Istennő világával való kapcsolódás szövi át, ennek a világnak először védelmezőjeként, harcosaként, majd papnőjeként. Angyali kódjaimban Bellatrix gyönyörű csillagsugarának képviselőjeként ismertem magamra és nagyon szoros szívbeli kötelék fűz Nioméhez. A mindennapjaimban a Pegazus lelki kódjaimat is boldogan és büszkén igyekszem a legmagasabb rezgésen élni. Természetesen nem célom most „sejtről-sejtre” bemutatni magamat 😀 , ám értelemszerűen a kódjaimnak megfelelő területeken tudok leginkább a segítségedre lenni, mint pl. tükörhelyzetek felismerése, belső erő felvállalása és egyensúlyban tartása, bizonyos kapcsolati kérdések, testtel való kapcsolat, felelősségvállalás-helyzetek, és ezek legmélyebb gyökereinek a feltárása, hisz ez a csodálatos Misztérium a végső Megváltás lehetőségét hozhatja el minden őszinte és alázattal teli Szív számára.

Terápiás kezeléseim során a Lemúriai Gyógyító Misztériummal, az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye lélekgyógyászati eljárás ún. Érintés-Palástjaival dolgozom, illetve 2019-ben beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Gyógyítás Misztériumába is, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg.

Kezelés helye: Budapest vagy Kismaros

Telefonszám:+36209402749

E-mail:e.szabados77@gmail.com

Trajbiár Judit

Trajbiár Judit

I., II. III. és IV. gyógyítás

Gyógyító munkámat kineziológusként kezdtem, a testi-lelki betegségek valódi gyökereit keresve igyekeztem a hozzám fordulóknak segíteni. E terápiás munka kiteljesedéseként csodálatos élményként éltem meg a Csillagnemzetségek tanítását. Elkezdtem emlékezni arra, hogy ki vagyok, honnan jövök. Egyre mélyebben megismertem a bennem élő Angyal, Medve, Pegazus és Női kígyó létezőt.

Majd lelkem hívását követve 2008-2017 között részt vettem az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye lélekgyógyászati képzés valamennyi lépésén. Ez a misztérium lehetővé teszi, hogy egy eddig elérhetetlen mélységben oldódjon a múlt, az ember mélyen magára ismerjen, és ezáltal gyógyuljon testi, lelki és szellemi szinten.

2011-ben a Lemúriai Gyógyító Misztériumok csodálatos beavatásában volt részem.

2019-ben pedig az Elysium Fénytesti Gyógyításban is mélyen hazatalált a lelkem! Női Kígyó gyógyítóként az érzelem-test gyógyítása mindig közel állt hozzám. A mentális-testben lehorgonyzott negatív gondolati mintázatok, önromboló és önkorlátozó hitrendszerek oldása pedig régi vágyam volt. Mindehhez egy igazán különleges eszközt kaptunk a beavatás által.

Szeretettel várok, minden gyógyulni vágyó lelket, aki hozzám érez hívást!

Ha szükséges, az Energy bioinformációs készítményei közül ajánlok gyógyulást segítő szert.

Kezelés helyszíne: Budapest, XIV. kerület

E-mail: trajbiar.judit@gmail.com

Telefonszám:+36302736456

*I. gyógyítás – Lemúriai Gyógyító Misztériumok

II. gyógyítás – Lemúriai Gyógyító Misztériumok és Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye Érintés-Palástok

III. gyógyítás – Az Elysium Fénytesti gyógyítás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma

(A számozás a képzések időrendiségét és nem szintjét jelenti, ugyanis a különböző gyógyító eljárásaink más-más problémákban alkalmazhatók. Lásd a részletes leírásokat.)