©Elysium Fénytesti Gyógyítás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma

30 éves gyógyító munkánk és szellemi utunk során, a könyveinkben és számos meditációs CD-nkben foglalkoztunk már azzal a kérdéssel, hogyan is működnek a félelmek és hogyan születik a fájdalom, s legfőképpen, hogy hogyan is szomatizálódnak, vagyis jelennek meg fizikai fájdalmakként a különböző lelki folyamatok, érzelmi traumák és hitrendszeri minták.

Mindezen tudást és tapasztalást egyesíti az általunk megalkotott ©Elysium Fénytesti Gyógyítás csodálatos és egészen egyedülálló misztériuma, amely 2019 januárjában indult útjára, hogy azután nagyon sokak számára nyújthasson segítséget.

Az ©Elysium Fénytesti Gyógyítás tudása és nagyon pontosan körvonalazott metódusa egy olyan szellemi közösségtől származik, akik a kezdetektől fogva Antares csillagának 7. dimenziós világához kapcsolódva működtek, és minden olyan helyzetben segítséget nyújtottak és nyújtanak ma is, ahol valamilyen drámai kataklizma, kollektív pusztulás kapcsán lélekmentésre és lélekgyógyításra volt és van szükség galaktikus szinten és akár a különböző bolygók életterében. Elysium Papnőinek és Elysium Gyógyító Közösségének legfőbb beavatója és tanítója nem más, mint Sophia, a gyógyítás mennyei királynője, aki bámulatos tudással és bölcsességgel rendelkezik a gyógyítás minden szintje kapcsán pontosan ismerve a fájdalom és szenvedés koreográfiáját és működési mechanizmusait. Sophiától kaptuk e misztérium gyógyító kulcsát és alapelveit.

Ugyanakkor mély meghatottsággal kapcsolódtunk és egyben fogadtuk a megindítóan tiszta, mély szeretettel és együttérzéssel áthatott tanításokat Almitra-Mária Magdolnától is, aki Elysium közösségének küldöttségében dolgozott Lemúrián és gyógyított 2000 évvel ezelőtti életében is. Továbbá azt is tudjuk, hogy az Elysium Fénytesti Gyógyítás misztériuma egyesíti a Plejádokbeli Alcyone, Taygeta, Maya és Elektra csillagainak gyógyító bölcsességét is, melyekről részletesen írtunk a Csillag-Sorsok című könyvünkben.

Az ©Elysium Fénytesti Gyógyítás egy olyan komplex érintéssorozat egymásra épülő rendszere, amely különböző ún. oldás-kulcsokat működtet a fizikai test, az étertest, az érzelem-test és a mentál-test szintjén. Vagyis e speciális és egészen varázslatos módon működő érintés kombinációk közvetítése révén az általunk képzett gyógyítóink segítenek kioldani a különböző fájdalmak és félelmek hátterében lévő energetikai mintázatokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten is. Olyan sajátos kapukat nyitunk a test és az aura különböző rétegeiben, amelyeken át kiszabadíthatók és kivezethetők a testi és lelki szenvedést okozó fájdalom-, és félelemtöltések, miközben számos felismerés érkezhet mindezek tényleges gyökeréről és okairól.

Fontos tudni, hogy ha valamilyen érzelmi teher, krónikus stressz, lelkileg megterhelő szituáció huzamosabb ideig fennáll, sőt működik egy olyan energetikai szabály, hogy ha legalább 3 hónapig fennáll, akkor egy fix energetikai mintázatot alakít ki az auránkban, vagyis az ún. morfogenetikus mezőnkben. Akkor is kialakulhat egy határozott körvonalú és szinte tapintható stabil energetikai formáció a személyes erőterünkben, ha egy elementáris erejű, drámai akut helyzetet kell átélnünk, például egy váratlan veszteség, feldolgozhatatlan csalódás vagy akár anyagi összeomlás következtében.

Az ezekből az ismétlődő vagy nagy erejű történésekből megformálódó energetikai mintázat olyan, mintha egy szinte önálló elemi tudatossággal, saját belső programmal rendelkező elementál lenne, amely mindig csak ugyanazokat az elemeket futtatja le bennünk. Ez az oka annak, hogy nagyon sokszor a krónikus fizikai fájdalmaink mindig ugyanazon koreográfia mentén térnek vissza, szinte óramű pontossággal bekapcsolva. Ez áll annak a hátterében is, hogy a szorongásainkban ugyanazok az érzések, gondolatok és akár rémképek térnek vissza. Ezért futnak ismerős belső körök mentén a pánikbetegek félelmekkel áthatott és különböző fizikai tüneteket is felsorakoztató rohamai. Ez a mechanizmus áll a függőségek és szenvedélybetegségek hátterében is. Sőt ezért ismétlődnek hasonló párbeszédkörök mentén a családi viták is. Lehetséges, hogy ezért nem tudunk ténylegesen kilépni a régi hibáinkból, és akaratlanul is felsorakoztatjuk a jól ismert lépéseket, amelyek persze ugyanabba a zsákutcába vezetnek.

Az ©Elysium Fénytesti Gyógyítás azonban egy óriási erejű titkot tárt fel, és átadásra kerültek azok az oldás-kulcsok, amelyek segítségével végre lebonthatók ezek a már fixálódott és visszatérő testi vagy lelki szenvedéseket okozó energiamintázatok, vagyis amelyek által kivezethetők, és akár teljességgel és véglegesen eliminálhatók a fájdalom-, és félelem-elementálok az auránkból. Hiszünk abban, hogy az is nagy segítség lehet, hogy a gyógyítás közben érkezhetnek olyan felismerések, amelyek mentén megláthatjuk e belső körök és automatizmusok koreográfiáját, gyökerét, és megérleljük a lelkünket a tudatos elengedés mozzanatára, amely záloga lehet annak, hogy ezek a problémáink soha ne térjenek már vissza, és így képesekké váljunk a tényleges és tartós változásra.

Szívből kívánjuk, hogy hozzon ez a gyógyító misztérium mély és átható gyógyulást nagyon sokak életében! De természetesen azt most is el kell mondanunk, hogy ez egy alternatív terápiás módszer, amely nem helyettesíti a szakorvosi diagnosztikát és ellátást.

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

——————————o——————————

A honlapunkon a Terápia menüpontban további információk találhatók a különböző terápiás lehetőségekről és a gyógyító ülésekre való felkészülés részleteiről, illetve a különböző misztériumokat közvetítő terapeutáinkról, akik az ország egészen különböző pontjain várják szeretettel a gyógyulni vágyókat.

Az Elysium Gyógyító misztérium keretében a Fájdalom-test lebontása I. vagy II. rész külön várhatóan 1,5-2,5 óra, melynek ára 18.000 Ft.

Az Elysium Gyógyító misztérium keretében a Fájdalom-test lebontása I. és II. rész egyben várhatóan 3-3,5 óra, melynek ára 28.000 Ft.

 

——————————o——————————

 Az Elysium Fénytesti Gyógyítást közvetítő terapeutáink

I. gyógyítás: Lemúriai Gyógyító Misztérium

II. gyógyítás: Az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye Lélekgyógyászat – az eddig megalkotott 10 különböző Érintés-Palást közvetítése a Csillagnemzetségek tanításait követve

III. gyógyítás: Az Elysium Fénytesti gyógyítás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma

IV. gyógyítás: Az Elysium Fénytesti gyógyítás – a Függőségek oldásának misztériuma

(A számozás a képzések időrendiségét és nem szintjét jelenti, ugyanis a különböző gyógyító eljárásaink más-más problémákban alkalmazhatók. Lásd a részletes leírásokat.)

 

Budapest

BODNÁR ZOLTÁN III.-IV. gyógyítás – Budapest és Sofia

Bejelentkezés: +36/ 30-535-33-64 számon, vagy a zoltanbodnar7@gmail.com címen

BORZAI ÁGNES I., III. és IV. gyógyítás – Budapest II.

Bejelentkezés: +36/ 30 226 6298 számon, vagy a borzai77@freemail.hu címen

DÁNYI RITA I., III. és IV. gyógyítás – Budapest XI.

Bejelentkezés: +36/ 20 424 3482 számon, vagy a seviola45@gmail.com címen

DR. RÓZSA ANITA I-II-III. és IV. gyógyítás – Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 30 488 8418 számon, vagy a nita.rozsa@gmail.com címen

FEKETE KRISZTA I., III. és IV. gyógyítás – Budapest belváros és Nyíregyháza

Lélekszíntér Budapest, XIII. Balzac u. 39. félemelet 2. 5.kapucsengő,
vagy IX. Budapest, Üllői u. 89/a 2/24.
Bejelentkezés: +36/ 20 256 2095 számon, vagy a fenykuldottek@gmail.com címen

HANSON SZILVIA I. és III. gyógyítás – Budapest XII.

Bejelentkezés: +36/30 982 4147 számon, vagy a hanson@hu.inter.net címen

HEGEDŰS-NAGY ZSUZSANNA I., III. és IV. gyógyítás – Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 70 633 5418 számon, vagy a hegedus.zsuzsanna613@gmail.com címen

HIRT KATALIN I-II-III. és IV. gyógyítás – Budapest, XIII.

Bejelentkezés: +36/ 20 926 7774-es számon, vagy a pegazus7@gmail.com címen

HÓZ ERZSÉBET I-II-III. és IV. gyógyítás – Tata és Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 30 280 3659 számon, vagy a hoz.erzsebet@gmail.com címen

ILLÉS IVETT III. és IV. gyógyításBudapest, XVI. kerület

Bejelentkezés: +36/70 356 00 26 számon, vagy az yvett.illes@gmail.com e-mail címen

KERESZTES ERZSÉBET (Zsóka) I., III. és IV. gyógyítás – Budapest XI. Rőf utca

Bejelentkezés: +36/ 20 417 9262 számon, vagy a hofeher.galamb@gmail.com címen

KONDOR AMRITA III. és IV. gyógyítás – Budapest II.

Bejelentkezés: +36/ 30 8647247 számon, vagy a kondor.amrita@gmail.com címen

LEIPOLD SZILVIA I., III. és IV. gyógyítás – Budapest, VIII.

Bejelentkezés: +36/ 70 5100-988 számon, vagy a szilvia.leipold@gmail.com címen

LUZSI JUDIT I., III. és IV. gyógyítás – Budapest XVI.

Bejelentkezés: +36/ 30 311 2228 számon, vagy a luzsi.j@gmail.com címen

http://www.belsoharmonia.com/

NEMES ZSÓFIA I., III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36/ 70 7724439

NÉMETH VIOLETTA I., III. és IV. gyógyítás – Budapest XVII.

Bejelentkezés: +36/ 203744110 számon, vagy a violettanemeth@yahoo.fr címen

PAP SZILVI I., III. és IV. gyógyítás – Budapest XXII.

Bejelentkezés: +36/ 70 627 1258 számon, vagy a szipap@gmail.com címen

PÓSA ANDREA III. és IV. gyógyítás – Budapest IV. és Pomáz

Bejelentkezés: +36/ 30335-3885 számon, vagy a posa.andrea.379@gmail.com címen

SARKADI TÜNDE I., III. és IV. gyógyítás Budakeszi és Budapest

Bejelentkezés: a +36/ 20 970 3620 számon vagy a tundesarkadi1@gmail.com címen

SZABADOS EMESE I-II-III. és IV. gyógyítás – Budapest III, Kismaros

Bejelentkezés: +36/ 20 940 2749 számon, vagy az e.szabados77@gmail.com címen

TRAJBIÁR JUDIT I-II-III. és IV. gyógyítás – Budapest XIV. kerület

Bejelentkezés: +36/ 30 273 6456 számon, vagy a trajbiar.judit@gmail.com címen

WÜHRL KATI III. és IV. gyógyítás – Budapest III.

Bejelentkezés:  +36/20 364 5961 vagy a wuhrl.kata@gmail.com címen

Albertirsa

DR. ZOLNYAN ERZSÉBET I., III. és IV. gyógyítás – Albertirsa

Bejelentkezés: +36/ 209679647 számon

Budakeszi

SARKADI TÜNDE I., III. és IV. gyógyítás Budakeszi és Budapest

Bejelentkezés: a +36/ 20 970 3620 számon vagy a tundesarkadi1@gmail.com címen

Budaörs

KISJUHÁSZ IRÉN I., III. és IV. gyógyítás – Budaörs

Bejelentkezés: +36/ 20 974 3449 számon, vagy a nagyistvandr@t-online.hu címen

Encs

HALLGATÓNÉ EDIT III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36/ 20 9828801 számon, vagy a ditte.hallgato@gmail.com címen

Gyógyítás helyszíne: 3860 Encs, Petőfi út 57.

Dány

Dr. VARRÓ-NAGY ENIKŐ III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: a +36/ 30 927 8010 számon vagy a nagy.eniko9@gmail.com címen

Debrecen

DÖBRÖNDI ÉVA III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36/ 308178662 számon, vagy a vicad67@outlook.com címen

PETRUS MARA III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36/ 305358991 számon, vagy a petrusmara@gmail.com címen
Gyógyítás helyszíne: 4028 Debrecen, Izsó utca 23.

Hajdúszoboszló

VIRÁG LAJOSNÉ RÓZSIKA III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: + 36/ 306544250 számon

Kistarcsa

CSALA ILDIKÓ I-II-III. és IV. gyógyítás – Kistarcsa

Bejelentkezés:  +36/ 70 7716729 számon, vagy az il-di21@hotmail.com címen

GYENGE MÁTYÁSNÉ, MÁRTA I-II-III. gyógyítás – Kistarcsa

Bejelentkezés: +36/ 30 900 2536

PESTI IRÉN I., III. és IV. gyógyítás – Kistarcsa

Bejelentkezés: +36/ 30 820 4711 számon, vagy a shakti71@gmail.com címen

WERLI SZILVIA I-II-III. és IV. gyógyítás – Kistarcsa

Bejelentkezés: +36/ 30 327 4882 számon, vagy a werliszilvia@gmail.com címen

Martonvásár (Budapesttől 30 km-re)

KOLLÁR MAYA I-II-III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36 703819549 számon, vagy a kollarmaya1969@gmail.com címen

Miskolc

SIMCSIK ÉVA I-II-III. és IV. gyógyítás, Miskolc, illetve megegyezés szerint szívesen elutazom más városokba is

Bejelentkezés: +36/ 70 561 0249 számon, vagy az evasimcsik1@gmail.hu címen

Nyíregyháza

FEKETE KRISZTA I., III. és IV. gyógyítás – Nyíregyháza és Budapest belváros

Bejelentkezés: +36/ 20 256 2095 számon, vagy a fenykuldottek@gmail.com címen

Piliscsaba

HUNYINÉ MÓZES TÜNDE I. és III. gyógyítás – 2081  Piliscsaba, Bethlen Gábor utca 10.

Bejelentkezés: +36 30 973 3765 számon, vagy a mozestunde@gmail.com címen

Pomáz

PÓSA ANDREA III. és IV. gyógyítás – Pomáz és Budapest IV.

Bejelentkezés: +30/335-3885 számon, vagy a posa.andrea.379@gmail.com címen

Salgótarján

BAKSA BEATRIX III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: + 36/ 20 979-0387 számon

Sopron

SZABÓ ÉVA III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36/ 702211269 számon, vagy a taltosevi27@gmail.com címen

Földanya Világa bolt, 9400 Sopron, Árpád utca 4.

Szeged

CSISZÁRNÉ MOLNÁR ÉVI I., III. és IV. gyógyítás – Szeged, MEROPE Egészségközpont, Ybl M. u. 3.

Bejelentkezés: +36 20 369 4556 számon, vagy csiszar.eva@invitel.hu címen

KÉRI ERIKA I., III. és IV. gyógyítás – Szeged, Ybl Miklós u. 3. – Merope Egészségközpont

Bejelentkezés: +36/ 30 503 4260 számon, vagy a kerierika@yahoo.com címen

http://theridian.hu/hu/

ZSIDI ZSÓFIA III. és IV. gyógyítás

Bejelentkezés: +36/ 30 469 4209 számon, vagy a zsofia.zsidi@gmail.com címen

https://mindsetpszichologia.hu/tanacsadokozpont/zsidi-zsofia/

Szentendre

NADERI ZSUZSANNA (Szélpál Zsuzsanna) I., III. és IV. gyógyítás

Cím: 2000 Szentendre, Szent István utca 1.

Bejelentkezés: +36/ 70 932-0921 számon, vagy a naderi.zsuzsa@gmail.com címen

Tata

HÓZ ERZSÉBET I-II-III. és IV. gyógyítás – Tata és Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 30 280 3659 számon, vagy a hoz.erzsebet@gmail.com címen

PINCÉS MARIANNA I-II-III. és IV. gyógyítás – Tata

Bejelentkezés: +36/ 30 641 0597 számon, vagy a marianna.tajfuto@vipmail.hu címen

Külföldi városok

KÖVESDI ZSUZSANNA III. és IV. gyógyítás – Németország, 89584 Ehingen (Donau)

Bejelentkezés: +49/ 151 629 52 661 számon, vagy a kovesdizs@gmail.com címen

BODNÁR ZOLTÁN III. és IV. gyógyítás – Sofia és Budapest

Bejelentkezés: +36/ 30-535-33-64 számon, vagy a zoltanbodnar7@gmail.com címen

TAKÁCS ESZTER III. és IV. gyógyítás – Hollandia, Amszterdam

Bejelentkezés: +31/ 611184391 számon, vagy a t.eszter.9@gmail.com címen

 

További információk találhatók a különböző terápiás lehetőségekről és a gyógyító ülésekre való felkészülés részleteiről a honlapunkon:

További információk a gyógyításról

Lemúriai Gyógyító Misztériumok

Az Asztro-kozmognezis 13 ösvénye