Mindazok, akik ismerik már a könyveinket, tudhatják, hogy földi gyökereinket tekintve a Lemúriai Szellemi hagyomány őrzői és közvetítői vagyunk a csillagtudatosság képviseletében, amelyről már sokat meséltünk a könyveinken és meditációs CD-inken keresztül. A 2009. augusztus 15-16-i Fényünnepünk után elérkezett egy nagyon fontos pont, amelyben a Csillagnemzetségek Galaktikus Küldöttsége felnyitotta és átadhatóvá tette azokat a korábban titkos, még csendben szunnyadó és a megfelelő pillanatra és igaz szívekre várakozó Lemúriai Misztériumokat, amelyekre minden egykori Lemúriai lélek mélységes honvággyal várt már!

Megmutatkozott előttünk, hogy amikor a Felemelkedés folyamata megkezdődik – bármikor is legyen az – és kinyílnak a kapuk, akkor két hatalmas erőtér jelenik majd meg a Földbolygó terében. Az egyik az atlantiszi gyökerű lelkek rezonanciáját fogja életre kelteni, és őket fogja magnetikusan vonzani. Így tehát egyrészt az atlantiszi hagyományt jelentő és a Kígyó Nemzetség férfi ágából már megtanult, Arcturus- és Szíriuszbeli Életfát magában foglaló Atlantiszi Fénytest fog megjelenni, körülötte pedig egy hatalmas csillagtetraéder, a jól ismert Mer-Ka-Ba erőtere fog kiterjedni a térben. Ugyanakkor ezzel párhuzamosan az Isteni küldöttség, egy maszkulin megváltó energiát küld majd a bolygó terébe.

A másik oldalon pedig, az Istennő misztériumainak mély rehabilitálódása után, egyszer csak meg fog jelenni a Lemúriai Fénytest kifejezhetetlenül gyönyörű és végtelenül tiszta erőtere is, amelynek egészen más lesz a szakrális geometriája. Olyan jin polaritású szakrális geometriai elemekből áll, melyek az atlantiszinál ősibb szellemi kultúra hagyományát tükrözik, s amelyben újra életre kelnek a Csillagnemzetségek tanításaiban részletezett különleges, misztikus fénylények is, akik még közöttünk jártak Lemúria földjén egykor. Ez a hatalmas globális erőtér tehát a Lemúriai gyökerű lelkeket és lélekcsoportokat fogja vonzani, magához hívni az ősi rezonanciák alapján.

Pontosan tudjuk, hogy nagyon sokan, akik eredetileg ugyan Lemúriáról származtak, inkarnációs ösvényüket később Atlantiszon folytatták, majd Egyiptomban és a későbbi ősi kultúrákban. Számukra egy különös válaszút nyílik majd a dimenzióváltás kapujában. Sőt minden embernek, fényküldöttnek, tudatos létezőnek döntenie kell majd, hogy melyik portálon keresztül, melyik tér-idő és dimenziókapun keresztül szeretne kilépni, attól függően, hogy melyikhez vonzódik inkább, melyik fényjárművet és misztériumot uralja jobban.

Vagyis minden tudatos lélek dönt majd arról, hogy az atlantiszi gyökerű Mer-Ka-Ba fénytest-jármű lesz-e számára a dimenzióváltás eszköze, vagy a Lemúriai Fénytest formációja és a csillagtudatosságot is megjelenítő különleges erőtere lesz a Hazatérés hídján való átlépés záloga.

Ugyanakkor nagyon fontosnak tartjuk, hogy a 2009 előtti években 13 csoport számára aktiváltuk – Drunvalo Melchizedek tanításait mélyen tisztelve és követve – a Mer-Ka-Ba erőteret, illetve ami ebben inkább a mi feladatunk volt, s amit mi hozzátehettünk ehhez, az a Szíriuszbeli Mesterek útmutatásait követve azon súlyos atlantiszi sérülések gyógyítása, amelyeket az akkori kataklizma és hatalmi manipulációk okoztak az emberekben. Ugyanis az Égiek elmondása szerint, hogyha felébred majd ez a hatalmas kollektív atlantiszi Mer-Ka-Ba erőtér, és ez elkezdi megmozgatni a világban élő összes emberi lény egykori személyes Mer-Ka-Ba mezőit, akkor bizony az utolsó pillanatban is felébredhetnek olyan nagyon nehezen kezelhető töltések, amelyek az atlantiszi pusztító kataklizmából származnak.

És ez nagyon komolyan kibillentheti az embereket abból az egyensúlyból, amiben szeretnének emelkedni. Azonban ez a feladatunk és megbízatásunk 2009-ben lejárt és szeptembertől megkezdtük a Lemúriai Misztériumok átadását, és ezen belül a Lemúriai Fénytest-jármű felépítésének és működtetésének titkát. Ez az út olyan mélységes lelki örömöt, hazatalálás élményt hozott a hozzánk tartozó kb.100-120 fős kis csoportunk tagjainak, hogy a 2010-es év alatt olyan tiszta szeretet, testvéri összetartozás, töretlen egység született a szíveink között, amely a Földre álmodta végre azt a csodát, ahogyan egykor Lemúrián éltünk együtt, s ahogy jelen életünk emberi mivoltában is szeretni és tisztelni kell egymást, s közösen gondozni tovább e gyönyörű bolygó sorsát. …

S ez a valódi szeretet és egység, amely azóta is tart, mindennél fontosabb számunkra – talán ezért volt érdemes dolgozni az elmúlt 30 évben is! Így hát mindennapi csodákat nemesített az életünkbe a Lemúriai Fénytest, és mindazok, akik ráismertek benne a hazatérés járművére, rendkívül mélyen gyógyultak az életük különböző területein, és egészen új minőségű teremtő energiák mozgósítására lettek képesek.

Mindehhez hozzá kell tennünk, hogy természetesen az Égi világokban soha nem volt és nem is lehet harc, vagy rivalizálás az ügyben, hogy melyik fénytest-jármű a magasabb rezgésű, fényesebb és üdvözítőbb út, itt pusztán lelki rezonanciákról, szellemi gyökerekről, illetve jin és jang polaritásokról van szó a hozzájuk kapcsolódó bal-, illetve jobb agyfélteke dominanciával. Létezik a Hazatérés férfi és női ösvénye, amelyet minden földi férfi és nő szabadon választhat a szíve és tudatossága rezonanciája szerint. Mindkét út csodálatos, magasztos és szent, sőt remélhetőleg egyfelé visz. Mindenki érezni fogja, hogy melyik Út az övé, melyik fénytesti formáció illeszkedik harmonikusabban a személyes erőtere köré.

2010 óta 3-5 évenként egyszer tartunk egy-egy újabb Lemúriai Fénytest aktiválást, mint egy mély beavató folyamatot az újonnan csatlakozó tanítványaink és olvasóink körében.

Miután ez egy a világon egyedülálló tanítás, amelynek autentikus beavatása kizárólag tőlünk kapható meg, és az általunk működtetett Aion-Celest-Thé Misztérium Iskola tanításai közé tartozik, ezért 2018-ban szerettük volna kitágítani a beavatás körét a nemzetközi csillagcsaládunk számára is, így 2018 májusában egy csodálatos szívekből álló csoport érkezett Budapestre a világ különböző pontjai felől, akiknek angol nyelven adtuk át ezt a komplex misztériumot. Majd pedig 2018 novemberében adtuk át legutóbb magyar nyelven a Lemúriai Fénytest-jármű felépítésének módját.

Most ismét elérkezettnek érezzük az időt arra, hogy egy újabb kis csoport számára is feltárjuk ezt a titkot és végtelenül szent eszközt, akik szintén nagyon közel érzik magukhoz az egykori Lemúriai szigetvilág és a Plejádokbeli misztériumok tanításait.

Mindehhez az alapok megértése végett feltétlen követelmény a Csillag-Sorsok című könyvünk ismerete, illetve természetesen elengedhetetlen még a felkészülésben a Csillagnemzetségek tanításainak elolvasása, feldolgozása és megértése a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkből.

A nagy igényre való tekintettel tehát úgy döntöttünk, hogy vállalunk egy újabb magyar nyelvű kurzust is a Lemúriai Fénytest Misztériumának beavatásával 2022. október 8-9-n. Azonban a tanfolyam valójában 3 napos, amelynek első pillére egy nagyon speciális távgyógyítás keretében történik, ami tehát távból megtörténtetett előkészítő lépéseken keresztül valósul majd meg október 2-n, vasárnap.

Ezért a legvégső jelentkezési határidő szeptember 30., hogy minden résztvevővel tudjunk már foglalkozni ezen a bizonyos első napon. Arra kérünk mindenkit, hogy éppen ezért, ha teheti, tegye szabaddá magát és figyeljen lélekben már ezekre az előkészítő lépésekre és oldásokra, amelynek első felében (várhatóan október 2-n 10-12 óra között) az egykori Atlantiszi kataklizma és a mesterséges, életellenes Mer-Ka-Ba kísérletek nyomait szeretnénk kioldani.

A sok-sok év tapasztalata alapján jeleznénk, hogy elképzelhető, hogy ez okozhat némi kellemetlen fizikai tünetet (fejfájást, szédülést, fülzúgást, hányingert, gyomorgyörcs szerű érzéseket, esetleg szívtáji nyomás érzést, átmeneti hőemelkedést stb.), amennyiben az illető átélője volt egykor Atlantisz drámai pusztulásának, és hordoz bizonyos mágikus manipulációk nyomait az aurájában).

Majd a következő lépésben a DNS átkódolás és fénytesti áthangolás energetikai lépéseit szeretnénk megtörténtetni egy távgyógyítás keretében. (Várhatóan 12-15 óra között) Javasoljunk, hogy ez alatt az idő alatt minden leendő résztvevő hallgassa meg, élje át „A sejtszintű DNS átkódolás folyamata” című meditációs CD-nket, amelyet előre meg tud rendelni a +36/209828321-es számon, ha netán nem lenne már meg.

Ezt követően egy 2 napos igen intenzív, ezért nagy odafigyelést és koncentrációt igénylő tanfolyam keretében (október 8-9.) szeretnénk átadni e Lemúriai tudás alapjait, a Fénytest-jármű felépítésének és működtetésének lényegi elemeit, hogy azután ki-ki dolgozhasson vele tovább, bármilyen szellemi ösvényen jár is.

Csak korlátozott számú – maximum 60 fő – jelentkezését tudjuk elfogadni és a részvétel csak előzetes egyeztetés után lehetséges, illetve amint fentebb jeleztük, ennek abszolút feltétele a Csillag-Sorsok és a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyveink ismerete – mert ezek a tanítások képezik a Lemúriai Fénytest alapját is –, illetve fontos az átható felismerés is, mely szerint Lemúriát érzed a földi utazásod szellemi gyökerének.

A jelentkezéshez, kérjük, hogy töltsd ki a regisztrációs adatlapot, legkésőbb 2022. szeptember 15-ig.

Helyszín: 2626, Nagymaros (Pest megye), a Dunakanyar szívében, hogy átérezzük a magyar földbe ágyazott négy pilléren nyugvó Kegyelmi Szív-csakra örvény erejét.

Pontos címet majd a beavatást megelőző héten küldünk egy újabb részletes információs levélben.

(Nagymaros Budapesttől 47 km-re található, az M2-es úton kb. 35-45 perces menetidővel kell számolni. A környéken és Budapesten lakók számára könnyen megoldható a hazajutás, de távolabbi helyszínekről érkezők számára számos szálláslehetőség áll rendelkezésre nagyobb panziókban és kisebb magánházaknál, így érdemes lehet időben szállást foglalni a környéken.)

 

Időpont: 2022. október 2. 10-15 távgyógyítás keretében

2022. október 8-9. 10-18/19 óráig személyes megjelenéssel

Regisztráció, érkezés: 2022. október 8-n fél 10-től a helyszínen

 

A 2+1 napos tanfolyam ára: új résztvevőknek 93.000 Ft, ismétlőknek 68.000 Ft

Szeretettel várjuk a Lemúriai gyökerekkel rendelkező, s erre az egyedülálló misztériumra készen álló Fényküldötteket!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

———————–o———————–

REGISZTRÁCIÓ

Sorry. This form is no longer available.

error: Content is protected !!