Karácsonyi akciók 2018

2018. december 5.

Kedves Mindenki!

A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

Ez azt jelenti, hogy az ötödik új kiadásban megjelent "Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok" című könyvünk 13.500 Ft, helyett most 12.000 Ft-ért kapható.

A "Csillag-Sorsok" 8200 Ft helyett 7300 Ft lesz, a "Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai" című könyvünk a 4 CD melléklettel együtt 15.300 Ft helyett most csak 13.700 Ft-ért megvehető. A "Szólok Hozzád" című gyönyörű könyvünk, ami keginkább kapcsolódik az Advent időszakához és a Karácsony ünnepéhez december 31-ig 20% kedvezménnyel vagyis 9900 Ft helyett most csupán 7900 Ft-ért vehető meg.

Továbbá egy nagyon komoly 50%-os kedvezménnyel megvásárolható az angol nyelvű, két kötetes Csillagnemzetségek könyv is (Stellar Nations – Soul Families: 68$ helyett, csupán 34$-ért!), amellyel a külföldön élő, angolul beszélő barátaitokat lephetitek meg a szintén angol nyelvű csodálatos “Calling You” és a nemrég megjelent “Stellar-Destinies” könyvünk mellett.

Az akció 2018. december 31-ig lesz érvényben.

Megrendeléseket továbbra is a 20/ 982 83 21-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen fogadunk, és kérdés esetén ugyanezen a számon kaphattok további információt is.
(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó


2018. december 6.

Kedves Mindenki!

A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy "4-et fizet 5 kap" akció a meditációs CD-ink vonatkozásában. A honlapunkon a meditációs CD-k menüpont alatt az általunk kiadott több, mint 70 CD-ről megtalálhatjátok a részletes bemutatót: https://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=12#.WDmk7tXhBD9

Ezek közül választhatja ki mindenki a számára érdekes, neki segítséget jelentő 4+1 CD-t, miközben 4-et fizet és 5-öt kap. A CD-k ára általában 3000 Ft vagy 3500 Ft, esetleg 4000 Ft kivéve a Dupla CD-ket (5000 Ft). Az akciónk lényege, hogy választhatsz egy ajándék CD-t a 4 mellé a 3000 Ft-os CD-k közül. Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

 


2018. december 9.

Kedves Testvérek!

Szeretnénk jelezni nektek, hogy az ünnepekre készültek különleges selyemképek is az általatok már részben ismert képekből, amelyek a Csillagnemzetségek tanításaihoz és a meditációs CD-k anyagaihoz kapcsolódnak. Ezek a gyönyörű képek is megidézhetik azokat a belső világokat, amelyeket a csillagok üzenetei feltártak számunkra. Illetve arra gondoltunk még, hogy így a "Mer-Akai védelmi pajzs és az új Felemelkedés Híd kiépítése" címmel kiadott CD-nk borítóját díszítő csodálatos kép is jelen lehet azoknak az együtt meditáló kisebb-nagyobb csoportoknak az oltárán, akik kapcsolódtak e nagy ívű kollektív fényküldötti munkához. Idén számos újabb selyemkép is született, ezért bízunk benne, hogy mindenki talál köztük olyat, ami megérinti a szívét!

Szeretettel kívánunk ezzel is boldog, meghitt, szeretettel áthatott ünnepet nektek!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

A képek alkotója: Szabados Emese

A selyemképek mérete: 50x80 cm

Ára: 3500 Ft

Megrendelhető a +36/209828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címenlogo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK