2017. december 5. - KÖNYV AKCIÓ

Kedves Mindenki!

A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

Ez azt jelenti, hogy az új kiadásban megjelent "Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok" című könyvünk 13.500 Ft, helyett most 12.000 Ft-ért kapható.

"Csillag-Sorsok" 8200 Ft helyett 7300 Ft lesz, a "Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai" című könyvünk a 4 CD melléklettel együtt 15.300 Ft helyett most csak 13.700 Ft-ért megvehető.

A "Szólok Hozzád" című gyönyörű könyvünk, ami leginkább kapcsolódik az advent időszakához és a Karácsony ünnepéhez december 31-ig 20% kedvezménnyel vagyis 9900 Ft helyett most csupán 7900 Ft-ért vehető meg.

Továbbá egy nagyon komoly 50%-os kedvezménnyel megvásárolható az angol nyelvű, két kötetes Csillagnemzetségek könyv is (Stellar Nations – Soul Families: 68$ helyett, csupán 34$-ért!), amellyel a külföldön élő, angolul beszélő barátaitokat lephetitek meg a szintén angol nyelvű csodálatos “Calling You” könyvünk mellett.

Az akció 2017. december 31-ig lesz érvényben.

Megrendeléseket továbbra is a 20/ 982 83 21-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen fogadunk, és kérdés esetén ugyanezen a számon kaphattok további információt is.


 

 

2016. december 6. - MEDITÁCIÓS CD AKCIÓ

December hónapjában életbe lép egy "4-et fizet 5 kap" akció a meditációs CD-ink vonatkozásában. A honlapunkon a meditációs CD-k menüpont alatt az általunk kiadott több, mint 50 CD-ről megtalálhatjátok a részletes bemutatót: http://csillagnemzetsegek.hu/?ctt=12#.WDmk7tXhBD9

Ezek közül választhatja ki mindenki a számára érdekes, neki segítséget jelentő 4+1 CD-t, miközben 4-et fizet és 5-öt kap. A CD-k ára általában 3000 Ft vagy 3500 Ft, kivéve a Dupla CD-ket (5000 Ft). Választhatsz egy ajándék CD-t a 4 mellé a 3000 Ft-os CD-k közül. Az akció december 31-ig lesz érvényben.

 

 

 

 


2017. december 7.

Szeretnénk jelezni nektek, hogy az ünnepekre készültek különleges selyemképek is az általatok már részben ismert képekből, amelyek a Csillagnemzetségek tanításaihoz és a meditációs CD-k anyagaihoz kapcsolódnak. Ezek a gyönyörű képek is megidézhetik azokat a belső világokat, amelyeket a csillagok üzenetei feltártak számunkra. Illetve arra gondoltunk még, hogy így a "Mer-Akai védelmi pajzs és az új Felemelkedés Híd kiépítése" címmel kiadott CD-nk borítóját díszítő csodálatos kép is jelen lehet azoknak az együtt meditáló kisebb-nagyobb csoportoknak az oltárán, akik kapcsolódtak e nagy ívű kollektív fényküldötti munkához. Idén számos újabb selyemkép is született, ezért bízunk benne, hogy mindenki talál köztük olyat, ami megérinti a szívét!

 

Szeretettel kívánunk ezzel is boldog, meghitt, szeretettel áthatott ünnepet nektek!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

A képek alkotója: Szabados Emese

A selyemképek mérete: 50x80 cm

Ára: 3500 Ft

Megrendelhető a +36/209828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen
logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK