Soul Bridge Awards

Szeretnénk megosztani veletek, hogy megszületett és ezennel útjára indult a legújabb „szellemi gyermekünk” – a Soul-Bridge International Body-Mind-Spirit Book Awards és Spiritual&Fantasy Art Contest. Vagyis ezennel meghirdetjük az első Nemzetközi Lélek-Híd spirituális könyv és művészeti versenyt, amelynek hazánk ad otthont. Olyan spirituális, ezoterikus, alternatív gyógyítással foglalkozó angol nyelvű könyveket várunk közel 30 kategóriában, amelyekben tükröződhetnek azok a gondolatok, tanítások, gyógyító eljárások, amelyek a Földön ma élő Fényküldöttek üzeneteiként áradnak ki a világban. Mi is részt vettünk hasonló angol és amerikai székhelyű nemzetközi irodalmi versenyeken, amelyeken nagyon szép és felemelő eredményeket értünk el az angol kiadású Csillagnemzetségek és a Szólok Hozzád című könyveinkkel, ezért pontosan tudjuk milyen fontos ez. Ezúttal a világ különböző pontjain alkotó, gondolkodó, tanító és gyógyító írók nevezhetik be a könyveiket, hogy Európa szívében is láthatóvá váljanak, és részesülhessenek azután a promóciós kampányunkban.

 

De ami még izgalmasabb az, hogy ezzel párhuzamosan meghirdetjük a spirituális és „fantasy” témában született művészeti alkotások nagy nemzetközi versenyét is, ugyanis meggyőződésünk, hogy nagyon sok Fényküldött él ezen a bolygón, akik nem a szavak nyelvén, hanem belső vízióik vászonra (vagy digitális vászonra) vitt képein keresztül szeretnék átadni a lelkükbe írt üzenetet. És persze nagyon sokan a zene univerzális nyelvén mesélnek elveszett, álombéli és égi világokról, vagy a fantáziájukban életre kelő misztikus lényekről. Ezek mind rendkívül értékes kincsek, amiket nagyon fontos lenne megosztani és láthatóvá tenni. Ezért nyitottunk egy olyan fórumot íróknak és művészeknek, ahol a szellemi üzenetek más-más aspektusa találkozhat és találhat egymásra. Szeretnénk ugyanis egy olyan promóciós kampányt indítani a művészeti verseny nyertesei számára is, amelyben alkotásaikat bemutatjuk nemzetközi ezoterikus könyvkiadó cégeknek, akik felfigyelhetnek rájuk és akár könyvborítók, különleges illusztrációk születhetnek belőlük, illetve az ezoterikus témájú könyvek írói is felvehetik velük a kapcsolatot közvetlenül is.

 

Ez a téma azért is szívügyünk, mert csodálatos élmény volt, amikor 2011-ben meghirdettük a Csillagnemzetségek illusztrációs versenyt, aminek nyertesei bekerülhettek az új magyar és az angol nyelven is megjelenő Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkbe, amely nemrégiben első helyezett lett a nemzetközi Book Excellence Body, Mind, Spirit könyvversenyen, s így a művészeink egyedi munkáit világszerte is megismerhetik. Ezen túl hozzánk is nagyon közel áll a művészi önkifejezés, amelyet mi a Tiffany üvegművesség eszközével elkészített oltárok és szakrális tárgyak világán keresztül élünk meg.

 

Szeretnénk még elmesélni, hogy a művészeti fesztiválunk keretében egy Közönség Szavazást is hirdetünk (Public Vote). A verseny lezárása után pedig kiderülhet, hogy melyik művész és melyik alkotás nyerte el a közönség nagy díját, ami önmagában is egy óriási megtiszteltetés és elismerés, hiszen minden művész számára a közönség véleménye a legfontosabb, mivel hozzájuk szólnak, az ő lelkükig próbálnak elérni a képekbe foglalt üzenetek!   

 

Csodálatos dolog lenne, ha ezen a művészeti versenyen hazai művészek is elindulnának, ami által egy ilyen nemzetközi mezőnyben is bemutatkozhatnak, így azon túl, hogy részt vehetnek egy széles nemzetközi közönség szavazásán, esélyt kapnak arra, hogy külföldi kiadók és írók is felfigyeljenek a műveikre. Ezért arra kérünk benneteket, hogy osszátok meg ezt a hírt, bátorítsátok amatőr és profi művész barátaitokat, akik a lélek valóságáról mesélnek akár hagyományos akvarell, tempera vagy olajfestékkel készült képekben, akár digitális eszközökkel megalkotott képeken keresztül!

 

Minden részletes információt megtaláltok az új angol nyelvű honlapunkon a versenyekről, kategóriákról, feltételekről és minden másról:

www.soulbridgeawards.com

http://soulbridgeawards.com/book-awards-frontpage/

http://soulbridgeawards.com/art-contest-frontpage/

 

(Ha netán nyelvi nehézségeitek vannak, bátran jelentkezzetek nálunk a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen és segítünk az on-line jelentkezési ív kitöltésében, illetve a képeitek feltöltésében.)

 

A Public Vote oldalon folyamatosan jelennek majd meg a benevezett képek, ezért kérünk benneteket, hogy támogassátok és bátorítsátok a Lélek-hidak kiépülését úgy, hogy ti is szavaztok az általatok kedvelt képekre. Nagyon egyszerű lesz ennek a módja, csak rá kell kattintani a Vote gombra a képek alján.

Az irodalmi és a művészeti verseny is 2017. május 1-én indult, és december 15-ig fogadjuk a nevezéseket. Eredményhirdetés pedig 2018 január végén lesz várható.

 

Bízunk benne, hogy ez is egy olyan szakrális találkozóhely lesz, amelyet emberi szívek és fényküldötti ideák tartanak fenn és töltenek meg élettel, fénnyel, üzenettel, miközben persze szeretnénk, ha az írók és a művészek is profitálnának a részvételük által.

Kérjük tehát, hogy osszátok, terjesszétek hírt, hogy ez a tér is igazán életre keljen és közös fényt teremtsen!

 

Köszönettel és szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikólogo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK