Könyvek / Olvasóink írták

Olvasói vélemények a “Szólok Hozzád” c. könyv kapcsán
 

Én a végére értem a könyvnek, elsőre… mert sokszor fogom még olvasni, ebben biztos vagyok. Elvitt gyógyító mélységekbe és magasságokba, hozott sok felismerést, de ami a legfontosabb, hogy a szívemet nyitja folyamatosan, mert olyan tisztaság és magas rezgésű gyógyító erő árad belőle, amit én eddig sehol máshol nem tapasztaltam. Most élem meg talán úgy igazán először az életem során, hogy amikor ki merem nyitni a szívem, ha hagyom áramolni a benne lévő érzéseket, ha a hitem erejével létezem, akkor a mindennapok nehézségeit is könnyebb áthidalni, és az életem szépen lassan, csendben a helyére kerül.
Ez a Könyv igazi, valódi segítség bárki számára ahhoz, hogy megváltoztassa az életét, ha ennek szükségét érzi. Nagyon köszönöm, hogy én a részese lehetek ennek… ennek a csodának!
Dányi Rita

 A legcsodálatosabb utazás és egy elképesztően mély gyógyulás vette kezdetét a könyv olvasásával… Már most azon sajnálkozom, hogy mindjárt vége, csak az nyugtat meg, hogy még biztosan sokszor újra olvasom…  Soha meg nem szűnő hálával köszönöm Nektek! 
Szabados Emese 

 Nagyon különleges élmény volt a Könyv olvasása, gyógyító hatását végig éreztem, testi és lelki szinten is, amíg olvastam minden másról elfeledkeztem, a testi fájdalom és nyugtalanság ami bennem volt eltűnt. Sok-sok komoly felismerésem volt közben, és mély önvizsgálatra késztetett. Úgy érzem végre közelebb jutottam valódi énemhez. Most, hogy másodszor olvasom, ez a boldogság érzés csak fokozódik! Nem is igazán találok szavakat, ami ezt az érzést leírhatná. Végtelen hálával köszönöm nektek, hogy megismerhettem ezt az Utat és részese lehetek a tanításoknak.
Szőcs Ági

 ♦

 Hát valami fantasztikus ez a könyv. Én úgy érzem, hogy minden szó lehorgonyzódik a Földecskénk terébe és végre igaz, tiszta energiák járják át a világunkat. Mindig hagyok egy kis időt a fejezetek között, hogy átérezzem a mondanivalóját és letisztulhassanak rólam a hibás mintázatok. De már most felismertem azokat az árnyékaimat, amik elválasztanak még attól az úttól, ami bennem nyugszik és amit a Krisztusi út kínál nekem. Minden szó gyógyít és igazi szabadságot és örömöt ad a szívemnek. Szeretném, ha minden emberhez eljutna ez a könyv, hogy ezáltal gyógyítsuk meg a bolygónkat és magunkat. Hálásan köszönjük!
Kollár Maya

 ♦

 Számomra különleges, megtisztelő érzés hogy ezt a Könyvet olvashatom! Lassan haladok, mert rendkívüli mélységek tárulnak fel. Ennyire közvetlen gyógyítói és tanítói jelenlétet még sohasem tapasztaltam!! Hálás szívvel köszönöm, hogy megteremtődött ez a csoda!
Gyenge Márti 

 Fantasztikus utazás és gyógyulás kezdődött bennem, ahogy a Csodakönyvet olvastam. A benne szereplő történetek, imák és csodálatos versek nagyon sokat jelentenek nekem. A fejezetek szépen hullámzanak egymás után. Úgy éreztem, felültem egy csodaszőnyegre, hogy időtől függetlenül utazzak magamban. Közben sok dolgot átéltem, megértettem és persze rengeteg új kérdéssel gazdagodtam, amikre a választ folyamatosan fogom megkapni. Hamarosan újra elkezdem olvasni a könyvet. Mély hálával gondolok Beácskára és Anikóra, mert ezt a csodát Ők hozták el nekünk, és aki elolvassa a könyvet, rájön, ez így van. Nagyon köszönöm. 
Petró Annamária

 ♦

 Szavakkal kifejezhetetlen ennek a Könyvnek a csodája-:))) Soha ilyen mély gyógyulást nem értem meg, mint ennek a Könyvnek az átélésekor, és soha ilyen mélységében nem tudtam eddig megérezni, hogy mit is jelent valójában: “Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”! Mélységesen hálás vagyok, hogy elhoztátok ajándékba számunkra ennek a csodálatos gyógyító misztériumnak a lehetőségét.
Simcsik Évi

 ♦

 Szeretném hálámat kifejezni e csodálatos könyv megszületéséért! Még soha nem éreztem ilyen jelenlétet egyetlen könyv olvasáskor sem. Olyan érzésem van, mintha a szavak mögött hihetetlenül tiszta erővel találkoznék. Számtalanszor előfordul, hogy elolvasok egy “egyszerű” mondatot és újra és újra el kell olvasnom, mert nem a szavak, nem az elmém szintjén érint meg, hanem a szívemen át, hihetetlen mélységekbe, dimenziókba felismerésekhez vezetve. Szavakkal nehéz kifejezni, milyen gyógyulást és változást hoz mindez! Szeretettel és hálával köszönöm!
Rózsa Anita

Évezredek óta várt a szívem erre a Könyvre és a benne foglalt Igazságra!! Köszönjük, hogy Általatok újra eljuthatunk az eredeti, igaz, kristálytiszta Forráshoz és hogy ezek a csoda és valódi történetek újra felébredhetnek a szívünkben, az emlékeinkben. És hogy mindezt megkaphatja a világ is! Ritka szerencséses vagyunk, hogy ennek a részesei lehetünk!! Soha meg nem szűnő hálával és szeretettel köszönöm, köszönlek Benneteket!!! 
Szabados Emese

 ♦

Elmondhatatlan hálával a szívemben köszönöm, hogy ezt a Csodakönyvet a kezünkbe foghatjuk és a Szívünkbe emelhetjük! Átégve a Tanításain és folyamatos gyakorlójaként – kívánom, hogy gyújtson Fényt a Keresők Szívében, tárja fel az Igazságot a Misztérium Valódiságában és mutassa a Hazavezető Utat a Szív Útja által! Felbecsülhetetlen Kincs!
Fekete Kriszta


Azóta várom, hogy ezt a Könyvet a kezemben tarthassam, amióta úgy másfél évvel ezelőtt együtt elindultunk ezen a beavató úton, amelyet most – a Könyv segítségével és erejével – bárki bejárhat, aki a szívében érzi a hívást. Az én lelkemben és szívemben felébredt sok-sok szép és persze fájdalmas emlék is, elért rengeteg felismerés, nagyon sokat tisztult és nyílt a szívem. Önmagam újabb mélységei mutatkoztak meg előttem, és a történetek tanításai, a feltárult Igazság mindarról, amit eddig homály fedett, segítettek nekem abban, hogy ezeket a részeimet, érzéseimet is képes legyek elfogadni és átfényesíteni. Kívánom minden egyes Könyv minden tulajdonosának, hogy hasonlóan mély, és sokszor katartikus élményben legyen része saját beavató útja során! Hálás szívvel köszönöm, hogy újra átélhetek minden lépést, újra átégethetek magamon minden tanítást, és nagyon izgatottan várom mindazt, ami most nyílhat fel számomra!
Dányi Rita

 Mélységes és megható örömmel tölt el, hogy most azt a Könyvet tarthatom a kezemben, amelynek időről-időre felnyíló tanításait kaphattuk meg drága Tanítóink által, amelyekben minden alkalommal a felismerést, ráismerést lelkünk egy-egy darabjára feltörő boldogsággal éltük meg, és azt hogy ez a tudás nem veszett el az idők végtelenjében, zűrzavarában, hanem visszajött gyönyörű, igaz valójában, ragyogásában, minden megpróbáltatáson át, és tanít bennünket is hasonlatossá lenni! Csak ujjongani tudok, és kívánok hasonló felemelő érzéseket minden olvasónak szeretettel!
Varga Márti

 Hálás szívvel köszönjük nektek, hogy ez a csodálatos és nagy erejű tanítás megszülethetett általatok itt a mi gyönyörű Földanyácskánk ölelésében, hogy minden igaz szív még tisztább legyen és minden igaz álom valósággá válhasson. Hiszen ez az út magában foglalja a Hazavezető utunkat mindannyiunk számára, amit a Krisztusi lélek és a Szent család hozott el nekünk általatok. Kincset ér e könyv minden lapja, újra és újra el lehet olvasni, mint az összes többi könyveteket, mert mélységesen mély tanítás rejlik bennük és általuk a szívünk és a lelkünk fényesedik. Köszönöm.
Kollár Maya

 ♦

 Az elmúlt másfél évben a Könyv tanításain végigmenni történetről-történetre alapvetően meghatározó élménnyé vált számomra, mely elhozta a megértés és a felszabadulás végtelenül csodálatos érzését! Végigmenni e Tanítás ösvényén pedig az egyik legszentebb dologgá vált az életemben! Szívből kívánok minden olvasónak hasonló felemelő érzéseket és tapasztalásokat!
Szentesi Móni

 ♦

 Azon szerencsésekhez tartozom, akik végigmehettek azon az úton, ahogyan a Könyv született. Ismerem és átégettem magam a tanításokon, de a feledékeny kisember részem alig tudta kivárni, hogy a kezében tartsa a könyvet. Mert, ahogy Ti mondtátok ezerszer a “láthatatlanban való teremtés” különösen nehéz, annak kincseit átadni még nehezebb. De JÓ, hogy ezzel a Könyvvel (is) mégis sikerült!
Hóz Böbe

 ♦

 Beácska és Anikó csoportjának tagjaiként a tanfolyamokon, másfél-két éven keresztül mi már megismerhettük ezeket a csodálatos történeteket, amelyek a Krisztusi lélekről, a Szent családról szólnak. Kifejezhetetlen az a lélekemelő csoda, amely Rátok is vár, amikor elolvassátok ezt a könyvet. Mindannyiunknak, akik éltünk 2000 évvel ezelőtt is, és a későbbi korokban, amikor próbáltunk a krisztusi úton járni, jelen ismereteink és az eddigi ólomsúlyú évszázadok az elferdítések hatására mázsás súllyal nyomhatták szívünket. Most sok minden a helyére kerülhet, oldódhatnak majd a fájdalmaink, és beköltözhetnek a szívünkbe az igaz történetek, hogy általuk együtt haladhassunk a Krisztus-tudatosság elérése felé. Hálásan köszönöm, Drága Tanítóim, hogy a ti pillekönnyű csodaszívetek nyitottan állt a Szent Család üzeneteinek a befogadására és lejegyzésére, és a közvetítésetekkel mi is átélhetjük mindezt a tanítást! Köszönjük!
Németh Violetta

 ♦

Semmihez sem hasonlítható az az érzés, amivel a kezemben tartom ezt a Kincset!! Hosszú évszázadokon keresztül kellett érezni a hiányát és eltűrni az igaz történet elferdítését! Hálás szívvel köszönöm Nektek ezt a Könyvet!!
Gyenge Márti

 ♦

Végigjárva együtt ezt a csodás tanító és gyógyító Utat, most elmondhatatlanul várom, hogy elolvasva a Könyvet újraélhessünk mindent! Szívből ajánlom mindenkinek, aki vágyat érez az elolvasására, mert csodatiszta hangon és szavakkal kapjuk meg ezeket a végtelenül fontos történeteket és tanításokat, és megtudjuk végre az Igazságot, ami gyönyörűen meghitt átéléseket, mély felismeréseket, gyógyulásokat és megkönnyebbülést hoz.
Számomra az is csodás, ahogy egyenesen a szívünkhöz szólnak ezek a szépséges történetek is (épp úgy, mint minden Könyvetek, minden Csillagüzenet és Vers is), a hétköznapi emberekhez, ahogy beleérzünk, ráismerünk fontos élethelyzetekre, eddig nem tapasztalt mélységben tanulhatunk és gyógyulhatunk általa. Leírhatatlan nagy Kincs ez a Könyv, köszönjük a fáradhatatlan munkát, és hogy így eljuthat mindenkihez, aki szeretne részesülni ebből a csodából!
Pap Szilvi

Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem a közös emlékezésnek! Köszönjük az együtt bejárt Utat, amely visszaadta az emlékeinket és gyógyította évezredek fájdalmait! Fantasztikus Csoda, hogy a Könyv által ez minden olvasó számára elérhetővé válik!
Trajbiár Judit

Ez a csodakönyv végre választ ad arra, hogy az ember leánya miért születik ebbe a kultúrkörbe és nemhogy megérti, de büszkén és meghatottan áll a sorsában! Értelmet kap minden küzdelmes élet, kincsé válik minden tapasztalás és újra közel érezzük Őket magunkhoz. Mélységes hálával köszönök minden közös pillanatot.
Werli Szilvia

Az életem és a hétköznapjaim – és mindazoké, akik olvassák a könyveiteket – a bizonyíték, hogy mekkora változásra lehet képes az ember, hogy meg lehet szabadulni a vissza-visszatérő fájdalom- és vezeklés köröktől, hogy megváltozhat az élet. Kívánom, hogy minél több ember élhesse át mindezt a csodát a könyveitek olvasása által, és hogy élhessenek egy boldogabb életet.
Leipold Szilvi


Nagy-nagy boldogság a Könyvet végre a kezünkbe tartani, olvasni meg egyenesen Téren és Időn kívüli érzés. Végtelen hálát érzek, amiért részese lehettem ennek az útnak és most újra bejárhatom! Más mélységei nyílnak meg a történeteknek így az olvasás közben, és az eszembe jutnak az együtt átélt csodás Fényünnepek és Tanfolyamok megható pillanatai. Hálásan köszönöm, hogy oly sok minden az igazi helyére került bennem a történetek által.
Szőcs Ági

 ♦

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent a legújabb Könyvetek … Az “életmentő” talán túlzásnak tűnik, de azt biztosan tudom, hogy nem tudtam volna a tavalyi évem végigcsinálni nélküle. Köszönöm, hogy a tanfolyamaitokon alkalomról-alkalomra részese lehettem a születésének, hogy megismerhettem ezeket a tanításokat. Köszönöm, hogy jobb emberré lehettem általa, hogy megváltozhatott az életem, hogy van kiút a karmikus útvesztőből, és hogy a fájdalom- és vezekléskörök valóban MÚLTTÁ válhatnak általa. Szívből kívánom, hogy ez a Csoda hozza meg minden embernek, aki a kezébe veszi, azokat a felismeréseket és változásokat az életükben, amikre a szívük vágyik.
Leipold Szilvi

 ♦

Az elmúlt évek során együtt haladva, gyógyulva átégtünk megannyi csodás pillanaton! A tanítások a hétköznapjaink részévé váltak, megértve miért épp ott és úgy élünk – ahogyan. Válaszokat kapva a visszatérő fájdalom körökre, az életünkben ismétlődő nehézségekre. Mérhetetlen hálával köszönöm a sorsnak, hogy a kezemben tarthatom ezt a csodát! Kívánom minden kereső léleknek, hogy jusson el hozzá az igazság és a hosszú évszázadok hazugságai gyógyuljanak a Könyv segítségével!
Pesti Irén

 ♦

Az elmúlt másfél évben régóta áhított változások jöttek el az életemben és a kiteljesedés, az öröm egy szabad és teljes élet megélésében. Köszönöm mindazt a csodát és tanítást, amit a Könyv tudatossága és fénye által kaphattam már eddig is. A közreadott tudás mindenkié lehet, aki tiszta szívvel közelít, és végre gyógyulhat általa az a sokszáz éves fájdalom és tévedés is, amelyből a mai kor embere kiléphet végre és szabaddá teheti önmagát, az életét és mindannyiunk jövőjét is! A Könyv lapjain megtapasztaljuk az Isteni szeretet és kegyelem gyönyörű fényét – kívánom, hogy mindazokhoz eljusson, akik várnak rá és készek a találkozásra.
Sarkadi Tünde

 ♦

”Önmagad álmát dédelgesd, hogy lelkedben felnövesztve – virágba boruljon. S tápláljon téged, s másokat – Kik veled örülnek, kikkel együtt csodálkoztok rá a csodára, mely bennetek egyként bontakozik imára.”
Király Szilvi

 ♦

Életem legszebb tárgyi ajándéka ez a Könyv. Még csak az elején tartok, de alig várom, hogy minden nap egy kicsit többet mutasson meg magából az az Út, amit a Könyv lapjain keresztül bejárhatok. Köszönöm nektek, hogy megalkottátok ezt a csodát! Alapkönyv minden Keresőnek!
Hanson Szilvi

Életeken át kerestem az igazságot, kerestem az igaz hangot! Mindig éreztem, hogy valami hiányzik, valamit elhallgatnak előlünk! Most végre a kezünkben tarthatjuk és olvashatjuk a szín tiszta IGAZSÁGOT! Ránézek a könyvre, elolvasom a címét és potyognak a könnyeim, mert Ő a szívünkhöz szól. Kimondhatatlan hálával köszönöm, hogy minden nap átélhetem ezt a boldogságot!
Csala Ildi

Mekkora boldogság, öröm, extázis hogy ezt a Csodás könyvet végre a kezemben tarthatom! Az elmúlt kb. 1,5 évben a csoporttal együtt haladva bontakoztak ki számomra is ezek a felbecsülhetetlen értékű tanítások, történetek amelyek fokozatosan közelebb vittek a szívem fénymagjához, felkészítettek és megmértek. Rengeteg pozitív változás történt velem, amióta ezen az Úton járok, szívem soha meg nem szűnő hálájával gondolok Rátok, hogy megjelenhetett ez a Könyv és így mindenki számára elérhetővé vált. Kívánom minden olvasónak, hogy a Könyv beavatásai által költözzön be a Csoda az Életükbe, ahogyan ez Velünk is megtörtént. Számomra a Könyv hazaérkezés, mindaz a ” tudás” benne van, amire a szívnek szüksége van. Köszönöm, hogy mindennek részese lehetek.
Eszti

Drága Beácska és Anikó! 2011-ben égi vezetés kapcsán egyszer csak a honlapotokra találtam, ahol valami olyan csodálatos dologgal találkoztam, amit addig kerestem. Hihetetlen otthonérzés töltött el, ahogy Rólatok, a könyveitekről és hanganyagaitokról olvastam. Rögtön megvettem a könyveiteket, egyiket a másik után. Csodát, igaz hangot, gyógyulást kaptam, amiért örökké hálás leszek Nektek. Most pedig megszületett egy olyan fantasztikus “iránytű”, amit minden embernek meg kell ismernie, aki szeretné a szívét, életét egy magasabb, boldogabb síkra emelni. Mély hálával köszönök Nektek mindent, és addig tanulok, amíg tisztán tudom képviselni mindezt.
Petró Annamária

Hatalmas nagy boldogság és öröm költözött a szívemben, hiszen valahol mindig is az igazságot kutattam és csak reméltem sok-sok életeken át, hogy megtörténhet a csoda pillanata, hogy napvilágra kerüljön. Végtelen hálát érzek, hogy Beácska és Anikó csoportjának tagjaként, ezeken a történeteken már átutazhattam, és most ebben a csoda felszentelt Könyvben máshoz is elérhetnek a szív igazi minőségei. Az Krisztusi lélek és a Szent Család igaz történetei és tanításai, egy olyan csoda utat mutatva, mely által megtalálhatjuk a hazavezető utat. Köszönöm.
Füzesi Erzsébet

Ez a könyv a Fényben és Szeretetben született! Az igaz és tiszta forrás! A szíven keresztül hazavezető Út. Ha a kezedbe veszed és olvasni kezded, a szívedbe költözik és megnyitja az utadat. Mélységes hálával köszönök minden tanítást és tapasztalást, amit e könyv hozott!
Leilei

 ♦

Hálás szívvel köszönöm e felbecsülhetetlen értékű Csodálatos Könyvet! A tőletek kapott tanítást, mely segített rálépni az Útra, mely mint egy kincs csiszolódik és fényesedik nap mint nap a szívemben. 
Keresztes Zsóka

 ♦

Nem tudom pontosan szavakba ölteni azt a megtisztelő lehetősséget, csodát és azt a transzformációt, amit a könyv születése alatti időben átéltem és élek át a mai nappal is. Nagy öröm számomra, hogy azok között lehetek, akik elsőként kezükbe vehetik és mesélhetnek róla. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hívást érez rá!
Gámán Eszter

 ♦

Nagyon boldog vagyok, hogy kezemben tarthatom ezt a nagy erejű könyvet, amelynek tanításai már az elmúlt másfél év alatt átégtek a lelkemen és megváltoztatták a hétköznapi életemet. A könyvet olvasva érzem sokdimenziós élő erejét, és érzem, hogy újraolvasva az átélt történeteket még további tapasztalatokkal és felismerésekkel fogok gazdagodni. Kívánom, hogy nagyon sokan megérezzék ezt az erőt a gyönyörű tanítások által, melyeket a Szent Család tagjai hoztak el nekünk. Ezek a tanítások felemelik az életünket és megszabadíthatnak sokezeréves karmikus terhektől. Köszönöm Drága Tanítóimnak, hogy elérhetővé tették számunkra ezt az újabb csodát! Köszönök minden tapasztalást és gyógyulást, amit ez a könyv hozott!
Horváth Erzsébet

 ♦

Drága Beácska és Anikó! Mélységesen hálás vagyok a Sorsnak, hogy tíz éve Rátok találtam, és már a Ti vezetésetekkel járhatom ezt a néha fájdalmas, de mindig gyönyörűséges utat. Tíz évvel ezelőtt még nem tudtam, hogy milyen régi-régi szeretetkötelék fűz minket össze, ez csak fokozatosan bomlik ki, egyre inkább szakadozik a felejtés fátyla… Gyönyörűséges és nagyon izgalmas folyamat részese lenni egy-egy Könyv születésének, melyek nem is könyvek, hanem csodálatos beavató misztérium-utazások. A SZÓLOK HOZZÁD születését pedig olyan szinkronicitások kísérték az életemben, melyek megmutatták, hogy a Ti igazi alázatotok, szívetek tiszta valódisága milyen gyönyörű gyümölcsöt hozhat, és hoz is: évezredek óta vártunk erre az Igaz Szóra!
Simcsik Éva
Olvasói vélemények a “Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok” c. könyv kapcsán


Az életben vannak olyan pillanatok, amelyeket sohasem felejtünk el. S vannak olyan találkozások, amelyek egy életen át elkísérnek bennünket. De mindezeken túl vannak olyan érintések is, amelyek végérvényesen megváltoztatják, kinyitják a szívünket. Még akkor is, ha nem így neveltek, még akkor is, ha történetesen fiúnak születtünk. Ez a könyv attól annyira magával ragadó, hogy egyszerre hat az ember intellektusára és érzelemvilágára.
Mérhetetlenül gazdag tudást és bölcsességet találhatunk benne mindazokon túl, hogy nyelvezetében olyan, mintha égi hírnökök és tündérek szólnának hozzánk. S talán emiatt van az is, hogy az olvasottak megértése, befogadása egyáltalán nem a fejben, hanem sokkal inkább a szívben történik. Így ezzel a bölcsességgel nem lehet vitába szállni, nem lehet megkérdőjelezni.
Ez egyszerűen értelmetlen dolog lenne. Mert legbelül, a szívünk legmélyén érezzük, hogy minden sora igaz. S ez a mai világban, ahol a hitelesség oly sok sebből vérzik, – kivételes Kincs.
L.Zs.

Szívedet megérintve – létezésed sokféleségében hazatalálsz. Öröm s bizonyosság tölti el lelked, mely így mindig megújulva, új erőre kapva, útját-sorsát magába ringatja. Áldás e tanítás – fénye így lesz fényed, melyben ismerősé válikminden egyes lépted! 
Utazók kincse ez- forrás és eredet, mely lényedben elrejtett válaszok felé vezet.
K.Sz.

A Csillagnemzetségeket én csak úgy hívom, hogy a Csodakönyv. Csoda, mert elvezet a lelked legmélyebb önvalóságáig. Csoda azért is, mert nemcsak magadról lehet több fogalmad, de másokról is. Még nagyobb csoda, hogy megérted nemcsak a világ, de az egész univerzum működését. És a legnagyobb csoda, hogy ha egyszer megismerted, többé már nem tudsz élni nélküle :)
H. K.

 ♦

E tanítások által olyan mélységben ismertem meg a lelkem legrejtettebb zugait , amit eddig sehol máshol nem értem el. Végre kétségek nélkül fel merem vállalni magam bárki előtt, azt aki vagyok, az árnyékaimat ugyanúgy, mint a lényem fényben lévő részét. Képes vagyok élni, szeretni és elfogadni önmagamat, és ez a legnagyobb ajándék, amit a Sorstól kaphattam.
D. R.

Ez a Könyv csodálatos magasságokba repít, mélységes összefüggéseket hordoz, végtelen Bölcsesség, Tapasztalat, Szeretet és az Élet árad belőle.
Úgy ismerheted meg Magadat, az Univerzumunkat, a Galaxisunkat, a történetünket, az itt élő Létezőket a legparányibbtól a legnagyobb Csillagokig, mint eddig még sosem, miközben elkezdhetsz emlékezni, hogy Ki vagy, honnan jöttél és hova tartozol; és milyen Csodákkal teli ez a Világ, benne Gaia is, amelyet a Teremtőnk megálmodott.
Őszinte szeretettel ajánlom minden kedves Olvasónak!
P. Sz.

A legnagyobb Kincs az Ön-Magunk felé vezető úton – visszakapni az Emlékeinket.
Nincs annál nagyobb Csoda, mint amikor a Csillagnemzetségek és Lélekcsaládok Kozmikus történelméből felsejlő emlékek darabjait a Szívembe emelhetem és a Tapasztalást Lelkemen átégetve – a Megváltás Bolygóján – cseppenként Életté tehetem.
Nem könnyű út, de rálépve és benne élve csak biztatni tudom az Olvasót, tárja ki szívét és bízza magát a legszakavatottabb Vezetőkre.
Szavakkal ki nem mondható hálával és végtelen szeretettel
F.K.

“A szívben rejlő bölcsességhez vezet, mely megadja annak lehetőségét, hogy egyre teljesebbé váljon az önmegismerés/önfelismerés! Bízz és eléred végtelenséged, mely megérinti szíved – s benne minden kincsed – otthonra találsz!”
K.Sz.

A Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok könyv egy különleges belsô utazásra hív. Nemcsak az elmédhez szól, hanem mélyen megérinti a lelkedet is. Ahogy átutazol az egyes nemzetségek mitikus meséin, a “felejtés ködje” lassan szertefoszlik. Feltárul az út, amit már bejárt a lelked és kezdenek megrezdülni benned az emlékeid. A csodálatos felismerések által mélyen gyógyulhatsz és egyre közelebb kerülhetsz a “Vagyok, aki Vagyok” állapotához. Csillagkódjaid segítségével megtalálhatod a helyed és a feladatod a világban és ez egy semmihez sem fogható Lélekkincs!
T. J.
Olvasói vélemények a “Csillag-Sorsok” c. könyv kapcsán
 

"Vannak könyvek, amiket megveszünk, kiolvassuk, és többé nem vesszük elő , mert tudjuk miről szól. Más könyveket újra és újra előveszünk, mert úgy érezzük, minden nap újat mond, mintha eddig még soha nem olvastuk volna. Ezek azok a könyvek, amelyek „élnek”. Olyan tudást hordoznak, mely bennünk rejlik, de eddig nem nyilvánult meg számunkra. Fejlődésünkkel mi „írjuk” újjá a sorokat. Ilyen ez a könyv.

Azt gondoljuk, hogy az igazán fontos dolgok, azok örökre bennük maradnak. Ám a mindennapok küzdelmei lassan elfeledtetik az egykor oly fontosnak vélt dolgokat, az alappilléreket. Ez a könyv emlékeztet igaz, öröktől való sorsunkra, mely bennünk él örök idők óta.

 

- Csil-lag – Sor-sok – olvasta Marcika az asztalomon fekvő könyv címét.

Jé, a csillagoknak is van sorsuk? Nem is tudtam. Milyen az? – kérdezte tőlem.

- Tudod, a Földünknek is van sorsa. – ő bólintott. Mit gondolsz, kik alakítják a sorsát?

- Hát az emberek – felelte.

- A Csillagok sorsát is a rajtuk élő létezők alakítják.

- Most már értem! – mondta határozottan, és tovább szaladt játszani.

 

Szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki szeretne belelátni a Csillagok Sorsába és a saját sorsába!"

Cs. Ildikó

 

"Nagyon mély és szép átélés, ahogy ez a Könyv – mint a szerzők mindegyik könyve – kapcsolatba lép velünk egy finom szálon keresztül az olvasás megkezdésekor, együtt él velünk, együtt élhetünk vele, a történetekkel, a tanításokkal. A Csillag-Sorsok könyv számomra az egyik legolvasmányosabb a csodálatos könyvek közül, szinte szárnyalni lehet minden történetével, bármerre is járjunk. Mindehhez gyönyörű szép és mély verseket és illusztrációkat is kapunk. Minden olvasónak és keresőnek – akár a szellemi úton épp elindulva, akár már rég ezen járva – válaszokat ad a könyv olyan fontos kérdésekre a minket körülvevő közeli csillagokról, világról, erről az Útról és önmagunkról is, amik sokszor születésünktől, bár leginkább évezredek óta munkálnak bennünk, és amik közül talán néhányra kaphattunk néha részválaszokat, de ilyen magasságokig sohasem nyújtózhattunk eddig fel. Megismerni ezeket a történeteket, tudni róluk önmagukban is nagy kincs, élmény és tanulási folyamat, hogy jobban érthessük a körülöttünk lévő jelenlegi életet és energiákat, hogy is lett épp ilyen és hol tartunk most. Azzal, hogy közelebb kerülhetünk a Napunk, a Plejádok csillagainak igazán lenyűgöző sorstörténeteihez, továbbutazva fontos állomásokra és megérkezve a Földre, ott is a szívünknek olyan nagyon kedves Lemúriára, mindenki megérezheti, mennyire és miért fontos mindez mindannyiunk egyéni és globális életében és a jelenünkben. A megismerések mellett elindulhat rengeteg gyógyulás is a tudatosodás, a felismerések és az átélések által. Legtöbben azt tapasztaljuk, hogy a történetekhez formálódik az olvasás közben a jelenlegi életünk is, hogy minden cseppje még mélyebb tapasztalássá legyen. A magasságaival és a mélységeivel együtt ez nem mindig könnyű, őszintén a tükrökbe kell néznünk, legalábbis érdemes, mert egész biztosan eddig nem tapasztalt felismeréseket élhetünk át. A Pegazus Lelkek pedig olyan csodálatos és különleges, de mégis nagyon emberi történeteket mesélnek az életükről, amelyekből nagyon sokat tanulhatunk, gyógyulhatunk és gazdagodhatunk általuk. A varázslatos belső és külső utazás közben elkezdünk emlékezni és megnyugodhat a szívünk, mert egyre több mindent érthetünk meg belül is és kívül is. Őszinte szeretettel ajánlom minden kedves olvasónak, akit megérintett és megszólított ez a Könyv." 

P. Szilvi

Minden spirituális úton járó lélek, élete során eljut a nagy kérdésekhez: Ki vagyok én? Honnan indultam és Hová tartok? És mi a létezésem célja?
Ezekre a nagyon fontos kérdésekre adja meg a választ a Csillag-Sorsok című könyv, mely biztonságosan vezet minket téren és időn át. A Könyvből megtudhatjuk, hogy miért nagyon fontos ez az inkarnációnk, milyen kollektív feladatra jelentkeztünk, és hogy mit jelent valódi Fényküldöttnek lenni. Bemutatja azokat az Égi Testvéreinket, akik évezredek óta kísérik és segítik a Földbolygó és a Naprendszer útját, és valós képet kaphatunk a múltunk legszebb emlékeiről is.
Minden emlékező vagy emlékezni vágyó Léleknek szívemből ajánlom a Csillag-Sorsok című Könyvet, mely számomra az egyik legmeghatározóbb élményt adta a tudatosodási folyamatomban. A Csillagok tudják a választ!
Végtelenül hálás vagyok, hogy ezeket a Fényeket szavakká formálták, elhozták nekünk a Szerzők!
Köszönöm, hogy Rátalálhattam!

F. Kriszta

 logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK