Könyvek

A könyvek kizárólag nálunk kaphatóak és az alábbi elérhetőségeken rendelhetőek meg:
rendeles@csillagnemzetsegek.hu
+36 20/982 83 21
Telefonos megrendelés esetén Budapesten közösen egyeztetett helyszínen, egyeztetett időpontban is átvehetőek a könyvek illetve a meditációs CD-ék.


 
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd továbbadni ezt a hírt a hasonló érdeklődésű barátaidnak is, legyen az Égi Pegazus-lelkek áldása rajtad
és az üzenet kiáradásán!
Namasté
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
A MEGVÁLTÁS MISZTÉRIUMÁNAK GALAKTIKUS ÉS FÖLDI KULCSAI
15 300 Ft

Megjelenés éve 2009

A Csillagnemzetségek Küldöttségének tanításai arról, hogy mi a legmélyebb gyökere minden létező problémánknak, és mit kell tennünk ahhoz, hogy a Kegyelmet el tudjuk fogadni és életre kelthessük a Krisztusi Megváltás csodatévő titkait. 

 

Bruttó ára: 15.300 Ft

(Borítókép: Danny Hahlbohm)

 

Melyben a galaktikus mítoszok még tovább mesélnek a Teremtés titkairól. Miközben megelevenedik a Csillagnemzetségek Küldöttségének és különösen a Krisztusi Léleknek egy újabb felbecsülhetetlen értékű tanítása, melyből megérthetjük minden létező problémánk őseredeti okát, mozgatóját és fájdalom-gyökerét!

Megváltás Körök egyes, nagyon pontosan megfogalmazott lépései által és a mellékelt négy meditációs cd segítségével pedig végre ki-ki megtörténtetheti saját maga a lehető legmélyebb gyógyítást létezése valamennyi szintjén, mely által a Kegyelmi misztérium szent kulcsai a bensőjében kelhetnek életre, hogy a Megváltás Hídjára emelkedve lényegileg változtassák meg az életét. A lét Krisztusi fénykulcsai ezek, melyek feloldják az elválasztottság illúzió magányát, és visszaemelnek bennünket a Teremtő végtelen szeretetének megtapasztalásába, ahol új életet álmodhatunk és teremthetünk magunknak, s hétköznapjaink emberi világába visszatérhet az Égi áldás csendes ragyogása…

Ezután feltárul a 2007. december 29-én megtörténtetett Globális Sorskorrekció által a Földbolygóhoz kapcsolt új időhurokban rejlő titok – az Új Idő Isteni Terve, melyben az előttünk álló évek szellemi programjai körvonalazódnak. S az az izgalmas kérdés is felvetődik, hogy tán nem is az a bizonyos 2012-es év jelenti majd földi időnk végét, s a Felemelkedés időpontját…

Majd a „Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok” című könyvünk kiegészítéseként Solana mesél tovább a Nap Kapujának történelméről, a Plejádok csillagnővéreinek testvéreként. S megtudhatjuk az Antares-kódokban is szereplő aszteroidák pontos jelentését és értelmezésének módját.

Végül egy csodálatos üzenet bontakozik ki a magyarság csillagsorsáról, mely éppen a Csillagnemzetségek tanításai nyomán kapta meg gyönyörű mélységét és igazi értelmét. Feltárul e nép eredendő küldetésének és a csillagokba írt sorsának misztikus kapcsolata az ősi Lemúriai kontinens varázslatosan szép világával, s tán sokan ezáltal értik meg, hogy miért éppen erre a magyar földre születtek a Felemelkedés életében…

Szívből kívánjuk és teremtjük, hogy minden olvasó lelkét érintse meg a Kegyelem legtisztább fénye, s ezáltal tapasztalja meg az igazi Hazatérés-élmény emberszívben felizzó katarzisát, s azt az egyszerű meghitt lélekemelő varázslatot, hogy újra mer boldog lenni, szeretni és szeretve lenni!

A 650 oldalas kemény kötésű könyv ára a 4 meditációs cd melléklettel, egy csodálatos díszdobozba csomagolva bruttó 15. 300 Ft.

 

TARTALOM

Köszönetnyilvánítás
Bevezetés
A Kegyelmi misztériumok első kulcsa
Az Árulás arcai
A Kegyelmi misztériumok második kulcsa
A Kegyelmi misztériumok harmadik kulcsa
Az Új Idő Isteni Terve
Solana álmai a Naprendszer bolygóiról, és az aszteroidák születésének története,
illetve jelentése az Antares-kódjainkban

- Chiron
- Ceres
- Pallasz Athéné
- Junó
- Vesta
A Lemúriai Csillagszigetünk és a magyarság csillagsorsának ősi kapcsolata
Függelék

Továbbá a könyv anyagához kapcsolódó, a 13 Csillagnemzetség galaktikus mítoszainak születését kifejező csodaszép plakátok is a fent jelzett módon rendelhetőek meg.

    

Bruttó ára: 1000,- Ft / db

KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE A BELELAPOZÁSHOZ!

TOVÁBBI KÖNYVEK

SZÓLOK HOZZÁD
9 900 Ft

Csillag-sorsok
8 200 Ft

CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK
13 500 Ft

A MEGVÁLTÁS MISZTÉRIUMÁNAK GALAKTIKUS ÉS FÖLDI KULCSAI
15 300 Ft

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN I.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN II.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

Calling You - new, in English!
9 900 Ft

Stellar Nations - Soul Families book (English language)
13 500 Ft

Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK