Könyvek

A könyvek kizárólag nálunk kaphatóak és az alábbi elérhetőségeken rendelhetőek meg:
rendeles@csillagnemzetsegek.hu
+36 20/982 83 21
Telefonos megrendelés esetén Budapesten közösen egyeztetett helyszínen, egyeztetett időpontban is átvehetőek a könyvek illetve a meditációs CD-ék.


 
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd továbbadni ezt a hírt a hasonló érdeklődésű barátaidnak is, legyen az Égi Pegazus-lelkek áldása rajtad
és az üzenet kiáradásán!
Namasté
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
Csillag-sorsok
8 200 Ft

Megjelent 2012. augusztus 17-én.

A Csillag-Sorsok könyve a nagysikerű Átlényegülés Kapujában I és II könyvek negyedik átdolgozott, együttes kiadása csodálatos illusztrációkkal és új üzenetekkel bővítve, mely által megismerhetők és felébreszthetők a csillagtudatosság alapkódjai.

Plejádok valamennyi csillagának kozmikus sorstörténetével – átdolgozott csillagpecsétekkel -, az Androméda-, Szíriusz-, és az Orion konstelláció csillagainak történelmével, valamint a Naprendszer eredetének felvázolásával.

Majd pedig feltárul a Földbolygó őstörténetének leggyönyörűbb fejezete, Lemúria világának és mitikus lakóinak lírai elbeszélésével, amely az egyik legmagasabb rezgésű és legtisztább szellemi gyökerünk ezen a bolygón. Külön gyöngyszeme ennek a világnak Aion-Ara-Celest-Thé-Om szigetének titka, melyből talán sokan megértik, hogy miért is születtek éppen erre a magyar földre. 

Ezt követi Atlantisz születésének és drámai pusztulásának bemutatása.

Végül, e kötet teljesen új és egyedülálló kincse öt olyan Andromédabeli Pegazus lélek megrázóan megható személyes vallomása, amelyből kiderül, hogyan veszítették el csillagbéli otthonukat egykor, hogyan éltek itt közöttünk a Naprendszerben és a Földön, s ezután hogyan jutottak végül haza Felemelkedett Mesterekként, hogy életeikkel lefektessék a megváltás mintázatát és lehetőségének lábnyomait.

Ezek a kizárólag itt megtalálható nagy erejű történetek nagyon sokat segíthetnek és taníthatnak nekünk az életünk átlényegítésének titkáról, s még azoknak is rendkívül sokat adhatnak, akik már ismerik a korábbi Átlényegülés Kapujában köteteket, sőt a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk tanításait is.

Örömöt jelenthet az is, hogy ebben az új könyvben megtalálható az összes versünk is, amelyet a facebook oldalunkon olvashattatok eddig. Egy igazán szép időtlen könyv született csodálatos illusztrációkkal, amelyben eddigi utunk talán leggyönyörűbb szellemi gyöngyszemei szerepelnek, melyek valóban nélkülözhetetlen alapját képezik a csillagtudatosság megélésének és fontosak a Csillagnemzetségek 7. dimenziós tanításainak megértéséhez.

Legyen ez egy varázslatos szellemi utazás a csillag-városok élő birodalmai között, miközben ki-ki ráébredhet saját küldetéskódjaira és sorsa ősi mozgatóira.

Szívből ajánljuk ezt a könyvet minden olyan kereső léleknek és fényküldöttnek, aki úgy érzi, hogy útja a csillagokból indult, és már régóta keresi sóvárgó honvággyal a hazatérés lehetőségeit!

A könyv és a hozzá kapcsolódó meditációs CD a +36 20 9828321-es telefonszámon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen rendelhető meg!

Tartalom

Előszó

Köszönetnyilvánítás
Bevezető
Belépés a Foton öv sugarába
A Plejádok csillagainak kozmikus történelme
Alcyone
Merope
Maya
Sterope
Electra
Taygeta
Kelainó
Atlas és Pleione
A Nap Kapuja
Solana kozmikus emlékezete

Bevezető az Átlényegülés Kapujában II könyvhöz
Az Androméda csillagvilág kozmikus történelme
A Felemelkedett Pegazus-lelkek, Andromédabeli Mesterek üzenetei
Zohaximé története
 Filiandré története
Lobélia története
Kuthumi története
Sironmé története
A Szíriusz csillagküldöttei
Az Orion csillagkép szellemi kódjai

Lemúria világai
„Csillagok népe a kék-öbölben”
A „csillag-szívűek” birodalma
A „csillag-szeműek” világa
A tündérek birodalma
Atlantisz üzenete
A Lemúriai Csillagszigetünk és a magyarság csillagsorsának ősi kapcsolata

Függelék

 

KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE A BELELAPOZÁSHOZ!

TOVÁBBI KÖNYVEK

SZÓLOK HOZZÁD
9 900 Ft

Csillag-sorsok
8 200 Ft

CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK
13 500 Ft

A MEGVÁLTÁS MISZTÉRIUMÁNAK GALAKTIKUS ÉS FÖLDI KULCSAI
15 300 Ft

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN I.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN II.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

Calling You - new, in English!
9 900 Ft

Stellar Nations - Soul Families book (English language)
13 500 Ft

Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK