Könyvek

A könyvek kizárólag nálunk kaphatóak és az alábbi elérhetőségeken rendelhetőek meg:
rendeles@csillagnemzetsegek.hu
+36 20/982 83 21
Telefonos megrendelés esetén Budapesten közösen egyeztetett helyszínen, egyeztetett időpontban is átvehetőek a könyvek illetve a meditációs CD-ék.


Kedves Mindenki!

 

A Karácsony ünnepére való készülődés időszakában mi is különböző akciókkal szeretnénk segíteni nektek ajándékot választani akár magatoknak, akár a spirituális érdeklődésű szeretteitek vagy barátaitok részére.

 

December hónapjában életbe lép egy akció minden könyvünkre vonatkozóan.

Ez azt jelenti, hogy az új kiadásban megjelent "Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok" című könyvünk 13.500 Ft, helyett most 12.000 Ft-ért kapható.

"Csillag-Sorsok" 8200 Ft helyett 7300 Ft lesz, a "Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai" című könyvünk a 4 CD melléklettel együtt 15.300 Ft helyett most csak 13.700 Ft-ért megvehető. A "Szólok Hozzád" című gyönyörű könyvünk, ami keginkább kapcsolódik az Advent időszakához és a Karácsony ünnepéhez december 31-ig 20% kedvezménnyel vagyis 9900 Ft helyett most csupán 7900 Ft-ért vehető meg.

 

Továbbá egy nagyon komoly 50%-os kedvezménnyel megvásárolható az angol nyelvű, két kötetes Csillagnemzetségek könyv is (Stellar Nations – Soul Families: 68$ helyett, csupán 34$-ért!), amellyel a külföldön élő, angolul beszélő barátaitokat lephetitek meg a szintén angol nyelvű csodálatos “Calling You” könyvünk mellett.

 

Az akció december 31-ig lesz érvényben.

Megrendeléseket továbbra is a 20/ 982 83 21-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen fogadunk, és kérdés esetén ugyanezen a számon kaphattok további információt is.
(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

 

Jó böngészést és nyugalmas, szeretetteli készülődést kívánunk mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd továbbadni ezt a hírt a hasonló érdeklődésű barátaidnak is, legyen az Égi Pegazus-lelkek áldása rajtad
és az üzenet kiáradásán!
Namasté
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

Úgy látszik, hogy a 2017. év augusztusi „csillaghullása” a Göncölszekér csillagtánca alatt sok örömöt és áldást hozott! Szeretnénk megosztani veletek az újabb szívmelengető hírt, hogy 3 év nagyon komoly munka után, ezennel megszületett és elindulhat szakrális útjára a Szólok Hozzád című könyvünk orosz kiadása is!

Ez a csoda nem valósulhatott volna meg Sevcsenkó András nélkül, aki az egész folyamat elindítója, gondozója és szponzora volt, és aki már 17 éve a csoportunk oszlopos tagjaként szívügyének érezte ennek az Üzenetnek a kiáradását még szélesebb körben. Ebbe a munkába kapcsolódott be Larisa Panteleeva, aki elolvasva a Csillagnemzetségek könyvünk angol kiadását, úgy érezte, hogy ezeknek a könyveknek meg kell szólalnia orosz nyelven is, és Andrással közösen végezték a korrekturát. Ezúton is mély hálával köszönjük az áldozatos munkájukat!
Ezen felül egészen rendkívüli dolog az is, hogy egy olyan neves fordító – Jurij Pavlovics és kedves felesége Diana – végezték a fordítást, aki a legtöbb magyar klasszikus szépirodalmi mű legkiemelkedőbb hivatalos fordítója Moszkvában. Különböző elismeréseket és irodalmi díjakat is kapott már a magyar ELTE-től ezért a kimagasló munkájáért az irodalmi alkotások hiteles közvetítése terén. Épp Mikes Kelemen fordítását fejezte be, amikor a Szólok Hozzád-on elkezdett dolgozni. Ráadásul ő fordította oroszra Szepes Mária Vörös Oroszlánját is! Egészen fantasztikus volt a közös munka velük, még el is látogattak hozzánk egy alkalommal.
Jurij pedig már dolgozik a Csillag-Sorsok fordításán is, mi pedig az angol fordításon, úgyhogy remélhetőleg jövőre elkészülnek ezek a könyvek is.

Ünnepeljük együtt, hogy elérkezett ez a mérhetetlenül örömteli pillanat, hogy immár három nyelven is olvasható és elérhető ez a szépséges Krisztusi üzenet, a Szent Család történetével és régóta elfeledett vagy elzárt titkainak feltárásával. Szívből reméljük, hogy így egyre több nyitott lélekhez eljut majd a világban!
Hálásak lennénk, ha tovább adnátok a hírt, megosztanátok esetleg orosz anyanyelvű barátaitokkal, és így pegazus szárnyakon, na meg tiszta szíveken keresztül juthatna el minél több kereső lélekhez ez az újkori, de örök érvényű tanítás a Szív Misztériumairól!

 

A könyv az alábbi linkre kattintva vásárolható meg, ára 1800 rubel.

stellarnations.ru

 

Szeretettel
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

TOVÁBBI KÖNYVEK

SZÓLOK HOZZÁD
7 900 Ft

Csillag-sorsok
7 300 Ft

CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK
12 000 Ft

A MEGVÁLTÁS MISZTÉRIUMÁNAK GALAKTIKUS ÉS FÖLDI KULCSAI
13 700 Ft

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN I.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN II.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

Calling You - new, in English!
9 900 Ft

Stellar Nations - Soul Families book (English language)
13 500 Ft

Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK