Könyvek

A könyvek kizárólag nálunk kaphatóak és az alábbi elérhetőségeken rendelhetőek meg:
rendeles@csillagnemzetsegek.hu
+36 20/982 83 21
Telefonos megrendelés esetén Budapesten közösen egyeztetett helyszínen, egyeztetett időpontban is átvehetőek a könyvek illetve a meditációs CD-ék.


 
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnéd továbbadni ezt a hírt a hasonló érdeklődésű barátaidnak is, legyen az Égi Pegazus-lelkek áldása rajtad
és az üzenet kiáradásán!
Namasté
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

Úgy látszik, hogy a 2017. év augusztusi „csillaghullása” a Göncölszekér csillagtánca alatt sok örömöt és áldást hozott! Szeretnénk megosztani veletek az újabb szívmelengető hírt, hogy 3 év nagyon komoly munka után, ezennel megszületett és elindulhat szakrális útjára a Szólok Hozzád című könyvünk orosz kiadása is!

Ez a csoda nem valósulhatott volna meg Sevcsenkó András nélkül, aki az egész folyamat elindítója, gondozója és szponzora volt, és aki már 17 éve a csoportunk oszlopos tagjaként szívügyének érezte ennek az Üzenetnek a kiáradását még szélesebb körben. Ebbe a munkába kapcsolódott be Larisa Panteleeva, aki elolvasva a Csillagnemzetségek könyvünk angol kiadását, úgy érezte, hogy ezeknek a könyveknek meg kell szólalnia orosz nyelven is, és Andrással közösen végezték a korrekturát. Ezúton is mély hálával köszönjük az áldozatos munkájukat!
Ezen felül egészen rendkívüli dolog az is, hogy egy olyan neves fordító – Jurij Pavlovics és kedves felesége Diana – végezték a fordítást, aki a legtöbb magyar klasszikus szépirodalmi mű legkiemelkedőbb hivatalos fordítója Moszkvában. Különböző elismeréseket és irodalmi díjakat is kapott már a magyar ELTE-től ezért a kimagasló munkájáért az irodalmi alkotások hiteles közvetítése terén. Épp Mikes Kelemen fordítását fejezte be, amikor a Szólok Hozzád-on elkezdett dolgozni. Ráadásul ő fordította oroszra Szepes Mária Vörös Oroszlánját is! Egészen fantasztikus volt a közös munka velük, még el is látogattak hozzánk egy alkalommal.
Jurij pedig már dolgozik a Csillag-Sorsok fordításán is, mi pedig az angol fordításon, úgyhogy remélhetőleg jövőre elkészülnek ezek a könyvek is.

Ünnepeljük együtt, hogy elérkezett ez a mérhetetlenül örömteli pillanat, hogy immár három nyelven is olvasható és elérhető ez a szépséges Krisztusi üzenet, a Szent Család történetével és régóta elfeledett vagy elzárt titkainak feltárásával. Szívből reméljük, hogy így egyre több nyitott lélekhez eljut majd a világban!
Hálásak lennénk, ha tovább adnátok a hírt, megosztanátok esetleg orosz anyanyelvű barátaitokkal, és így pegazus szárnyakon, na meg tiszta szíveken keresztül juthatna el minél több kereső lélekhez ez az újkori, de örök érvényű tanítás a Szív Misztériumairól!

 

A könyv az alábbi linkre kattintva vásárolható meg, ára 1800 rubel.

stellarnations.ru

 

Szeretettel
Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

TOVÁBBI KÖNYVEK

SZÓLOK HOZZÁD
9 900 Ft

Csillag-sorsok
8 200 Ft

CSILLAGNEMZETSÉGEK – LÉLEKCSALÁDOK
13 500 Ft

A MEGVÁLTÁS MISZTÉRIUMÁNAK GALAKTIKUS ÉS FÖLDI KULCSAI
15 300 Ft

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN I.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

AZ ÁTLÉNYEGÜLÉS KAPUJÁBAN II.
Nem kapható, újradolgozott kiadás: Csillag-Sorsok.

Calling You - new, in English!
9 900 Ft

Stellar Nations - Soul Families book (English language)
13 500 Ft

Взываю к тебе - Szólok Hozzád orosz nyelvű kiadás
9 900 Ft

logo logo
KÖNYVEK
MEDITÁCIÓS CD-K
CSILLAGÜZENETEK